SKRIVIO PROMETNU NESREĆU / Nakon priče RTL-ove Potrage oglasio se župan Dekanić: 'Ovo je medijski linč, morat ćete pričekati redovne izbore...'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL/RTL

'Jedini cilj izazivanje prijevremenih izbora pa makar i putem svjedoka kojih nema na mjestu događaja niti u policijskom zapisniku', tvrdi župan

26.4.2022.
9:35
Davor Javorovic/PIXSELL/RTL
VOYO logo

RTL-ova Potraga jučer je objavila priču o Vukovarsko-srijemskom županu Damiru Dekaniću, a u njoj su tri osobe izjavile da su vidjele kako je alkoholizirani župan u noći sa 16. na 17. travnja na ulazu u mjesto Cerna skrivio prometnu nesreću.

Podsjetimo, u priopćenju koje je Dekanić prošli tjedan poslao medijima i objavio na društvenim mrežama kazao je, između ostalog, da je u nesreći sudjelovao u službenom automobilu kao suvozač te da je imao 1,44 promila alkohola u krvi, a isto je potvrdio i policijski zapisnik PU vukovarsko-srijemske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada se o svemu oglasio i prozvani župan Dekanić, a njegovo priopćenje prenio je Jutarnji list.

Image
'ŽUPAN JE VOZIO' /

Ovo je prilog iz Potrage koji je pokrenuo krah Dekanića. Troje svjedoka potvrdilo nam je da laže

Image
'ŽUPAN JE VOZIO' /

Ovo je prilog iz Potrage koji je pokrenuo krah Dekanića. Troje svjedoka potvrdilo nam je da laže

"Posljednjih devet dana vrši se brutalni medijski pritisak na mene, moju obitelj, susjede i sumještane, a vezano na prometnu nezgodu u kojoj sam sudjelovao kao suvozač, o čemu sam se proteklih dana već javno očitovao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poticatelje ovog medijskog linča, naravno, nije teško determinirati, a javnost lako može uočiti kako je njihov jedini cilj izazivanje prijevremenih izbora pa makar i putem navodnih, nevjerodostojnih svjedoka, svjedoka kojih nema na mjestu događaja niti u policijskom zapisniku.

Zbog toga se ne mogu oteti dojmu da su priželjkivali nezgodu sa puno tragičnijim posljedicama, a ne ovakvu bez stradalih, povrijeđenih, sa isključivo materijalnom štetom – kakvih je svakodnevno uistinu mnogo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvaljujem se još jednom svima koji mi daju potporu u ovim, za mene i moju obitelj, mučnim trenutcima, a tvorcima ove priče poručujem da će unatoč svojim nastojanjima morati pričekati redovne izbore", poručio je Dekanić u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo