cirkus se nastavlja / Nakon RTL-ovog intervjua s Milanovićem, premijer šuti, a brane ga HDZ-ovci i žestoko napadaju predsjednika

U HDZ-u odgovaraju da je Milanović prevario birače, a za oporbu ovo nije ništa novo

29.1.2022.
20:25
VOYO logo

Predsjednik Zoran Milanović ne odustaje, nakon što je naljutio Ukrajinu, zapadne saveznike iznenadio, ni pred RTL-ovim kamerama razlog za ispriku ne vidi.

"Kome da se ispričam? Ukrajincima, kao i premijer. Mislim da je premijer običan poltron, koji ide tamo gdje mu nije mjesto. On se ponaša kao ukrajinski agent, a ja kao hrvatski predsjednik, nisam slizan s Rusima", kazao je jučer Milanović u ekskluzivnom intervjuu za RTL Danas.

Odgovor od premijera nije dobio, koji je to nakon sabora Zajednice žena HDZ-a, prepustio stranačkim kolegama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Vladimir protiv Volodimira /

Sprema li se novi rat? RTL Direkt donosi pregled sukoba između Rusije i Ukrajine dok Zapad šalje vojsku i oružje

Image
Vladimir protiv Volodimira /

Sprema li se novi rat? RTL Direkt donosi pregled sukoba između Rusije i Ukrajine dok Zapad šalje vojsku i oružje

"Čiji je agent Zoran Milanović? Nije on samostalan organ koji vodi vanjsku politiku", poručio je Mario Kapulica, član Predsjedništva HDZ-a.

"Da će hrvatski vojnici ginuti za tuđe interese to je ono što on govori to je laž. Za čiji interes on to radi, zašto sramoti zemlju", kaže Tomislav Sokol.

Milanović kaže nije ukrajinski neprijatelj, niti ruski prijatelj. To što je završio na popisu neprijatelja na ukrajinskoj ekstremističkoj stranici ga ne brine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Završila je i Hrvatska Vlada na toj stranici, jer ima bliske odnose s Rusijom. Čega bi me bilo strah, pa doći će oni na moj popis", kaže Milanović.

Taj Milanovićev popis svakim danom sve je veći. "Ja se mogu obračunavati s Plenkovićevim pudlicama i instalacijama. Grlić Radman je nesposoban. Nemar, neznanje nekompetentnost s takvim ljudima je nemoguće raditi", rekao je predsjednik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pa zaključuje: "Mi nismo nikada imaju korumpiraniju Vladu, nikad".


U HDZ-u odgovaraju da je Milanović prevario birače. Pa iako im trenutak baš ne ide u prilog, jer se njihov gradonačelnik Ivanić Grada sumnjiči da je koristio policajce za osobne potrebe, parkinga na aerodromu kako ne bi plaćao naknadu, pozivaju i oporbu za pomoć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je i sudac i istražitelj donosi presude, dajte molim vas. Nadam se da u hrvatskim političkim strankama ima dovoljan broj ljudi, dovoljan broj pametnih ljudi, koji mogu sjesti i vidjeti kako ćemo izaći iz ove situacije u kojoj Zoran Milanović drži u talačkoj krizi čitavu Hrvatsku", tvrdi Kapulica.

Za oporbu ovo nije ništa novo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ova država ne radi u interesu naroda. Da bi oni kao odrasli ljudi trebali sjesti i dogovoriti se i to im predlažem", izjavio je Božo Petrov.

"Mislim da država u kojoj premijer i predsjednik nemaju isti stav oko vanjskopolitičkog pitanja, je smiješna država i njih dvojica čine cirkus", smatra Ivica Puljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cirkus koji se i dalje nastavlja, predsjednik i sam najavljuje šutjeti neće.

"Nakon mene nakon ovog posla za mene više nema pozicija. Ja plešem svoj zadnji ples. Nikada dalje u mojoj karijeri. Želim raditi u interesu svog naroda, svoje države", kazao je Milanović. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još samo da ti interesi budu jednaki, zajednički i za predsjednika i premijera. Dok predsjednik Vlade danas šuti, predsjednik Republike otišao je na hokej u Sisak.

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo