DOLENEC NA FACEBOOKU / Nakon sinoćnjeg velikog slavlja javila se i Tomaševićeva zamjenica: 'Idemo probuditi ovaj grad'

Image
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Kao nova gradska vlast radit ćemo u javnom interesu i s ciljem da poboljšamo uvjete i kvalitetu života za sve stanovnike Zagreba, napisala je Dolenec

31.5.2021.
12:42
Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je sinoć proslavljena pobjeda Tomislava Tomaševića nad Miroslavom Škorom u drugom krugu izbora za gradonačelnika Zagreba, danas se preko Facebooka oglasila Tomaševićeva zamjenica Danijela Dolenec kako bi Zagrepčankama i Zagrepčanima zaželjela sretan Dan grada. 

"Kao nova gradska vlast radit ćemo u javnom interesu i s ciljem da poboljšamo uvjete i kvalitetu života za sve stanovnike Zagreba. Idemo probuditi ovaj grad i učiniti ga pravednijim, zelenijim i ravnopravnijim", napisala je Dolenec na Facebooku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čeka nas velik posao, ali mi smo za taj posao spremni - zajedno s vama, mi to MOŽEMO", zaključila je Dolenec svoj status. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, kandidat za gradonačelnika Zagreba Tomislav Tomašević u jučerašnjem drugu krugu izbora dobio je gotovo 200 tisuća glasova birača, dok je vođa Domovinskog pokreta Miroslav Škoro dobio nešto više od 106 tisuća. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo