'ŽIVOT IDE DALJE' / Nakon Škorine, ostavku podnio i glavni tajnik Domovinskog pokreta

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

"Svi mi zajedno stvorili smo temelje mlade, demokratske stranke koju čeka svijetla politička budućnost na političkom nebu Hrvatske", tvrdi Darijo Žepina

20.7.2021.
20:50
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon neopozive ostavke Miroslava Škore na mjestu čelnog čovjeka Domovinskog pokreta, stranku je napustio i glavni tajnik Darijo Žepina.

Žepinina odluka je objavljena na Facebook stranici Domovinskog pokreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dragi prijatelji, vjerujem da vas je pismo i ostavka našeg Mire, našeg predsjednika, duboko iznenadila i dirnula. Dok sam je čitao, prisjećao sam se mnogih neprospavanih dana i noći koje sam proveo stvarajući s vama Domovinski pokret, veseleći se svakom novom ogranku, podružnici, svakom izbornom uspjehu. Prisjetim se i frustracija, tuge za propuštenim, za neuspjehom. I bez obzira na sve, bili smo neizmjerno ponosni. 
Uvijek smo išli dalje uzdignuta čela, zajedno sa svima vama. Uspjeli smo u onome u čemu nisu uspjele mnogo veće i brojnije stranke. Na žalost, neki od nas na tom putu posustaju, donose drukčije odluke, imaju druge životne želje i ciljeve.

Svi mi zajedno stvorili smo temelje mlade, demokratske stranke koju čeka svijetla politička budućnost na političkom nebu Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'CIJELO POPODNE ME ZOVU' /

Hoće li Škoro zaista otići s čela DP-a? Njegova sestra pobudila sumnju: 'Uvjerena sam da će povući odluku'

Image
'CIJELO POPODNE ME ZOVU' /

Hoće li Škoro zaista otići s čela DP-a? Njegova sestra pobudila sumnju: 'Uvjerena sam da će povući odluku'

Život ide dalje, prihvatimo činjenice onakvima kakve jesu, budimo čvrsti, jaki i ponosni na daljnjem putu i jačanju Domovinskog pokreta. Ne sumnjajte nikada u uspjeh, on je neupitan.

Koliko god teško bilo u ovim trenucima, osjećam osobnu potrebu predsjedništvu stranke i svima vama ponuditi svoju iskrenu i neopozivu ostavku na mjesto Glavnog tajnika stranke na koje me je postavio Miroslav Škoro. To ovim pismom i činim.
Sutra je novi dan, ne bih želio da moja pozicija i dužnost u stranci sutra bude prepreka nesmetanom radu Predsjedništva i imenovanju novih članova. Još jedanput zahvaljujem Miri na svemu učinjenom i želim mu puno sreće i zdravlja te da i dalje, kao član Domovinskog pokreta, pridonosi uspjehu stranke", stoji na Facebook stranici Domovinskog pokreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo