Policija reagirala / Napad na djelatnike Centra! Svakog dana dolazila i maltretirala zaposlenike, jednom je oštetila i auto

Image
Foto: PIXSELL

Ovakvo ponašanje osumnjičene je kod oštećenih izazvalo strah i bojazan za vlastiti život

4.12.2019.
13:53
PIXSELL
VOYO logo

Kako je priopćila šibenska policija, dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakinjom osumnjičenoj za prijetnju 35-godišnjakinji, 37-godišnjakinji, 46-godišnjaku i 51-godišnjakinji i za kazneno djelo oštećenje tuđe stvari na štetu 46-godišnjaka.

"Osumnjičena je u vremenu od 21. do 28. studenog u Šibeniku svojim ponašanjem, pri učestalim dolascima i boravkom, sa svojim maloljetnim djetetom, u neposrednoj blizini prostorija Javne ustanove, čiji su oštećeni zaposlenici, ozbiljno im prijetila u vezi s njihovim radom", dodaje se u policijskom priopćenju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovakvo ponašanje osumnjičene je kod oštećenih izazvalo strah i bojazan za vlastiti život.

Također, kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičena u to vrijeme u Šibeniku, zbog istog razloga, oštetila osobni automobil 46-godišnjaka, koji je bio parkiran u blizini Javne ustanove, pri čemu je nastala šteta procinejena na 2.500 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičena je, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predana pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.  

Iako nije nigdje navedeno, pretpostavlja se da je riječ o napadu na zaposlenike Centra za socijalnu skrb Šibenik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, u srpnju se dogodio zločin koji je zapanjio Hrvatsku. Naime, muškarac je ušao u Centar za socijalnu skrb u Đakovu te usmrtio radnicu Centra. Nekoliko je osoba ozlijeđeno prilikom napada. Kasnije je utvrđeno da je ubojica i prije prijavljivan za napade u Centru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo