Potraga za ostalom četvoricom / Napadač na taksiste u pritvoru: 'Ostali počinitelji su za sada nedostupni, za istima je raspisana potraga'

Image
Foto: Dubrovački dnevnik

Dubrovačka policija u ponedjeljak je potvrdila da je pritvorila 21-godišnjaka iz Splita kojega zajedno s još četiri osobe tereti za napadu na taksiste koji su prosvjedujući protiv Ubera otežavali prilaz zračnoj luci.

31.7.2017.
15:51
Dubrovački dnevnik
VOYO logo

Policija je izvijestila da je napadače otkrila "provodeći kriminalističko istraživanje", nakon čega je za njima raspisala potragu i poduzela mjere traganja. Vozači koji su pretučeni nisu Uberovi taksisti, ali povezuje ih se s tom tvrtkom jer se napad dogodio na dan prosvjeda protiv Ubera.

Mladića koji je pritvoren uhitili su u nedjelju na splitskom području, a naknadno je zajedno s još četvoricom kazneno prijavljen za sudjelovanje u tučnjavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pročitajte:

>> Ozlijeđena četiri taksista na Zvekovici: nepoznati počinitelji ih, navodno, napali palicama

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Taksisti zbog Ubera prosvjeduju blokirajući promet: nastaju ogromne gužve

"Ostali počinitelji su za sada nedostupni, za istima je raspisana potraga i poduzimaju se mjere traganja", priopćila je policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pozivajući se na izjave očevidaca lokalni mediji su izvijestili da je skupina napadača u petak prijepodne kombijem prepriječila put trojici prosvjednika na Jadranskoj magistrali nedaleko Zvekovice, vozače izvukla iz automobila i izudarala ih rukama, nogama, ali i bejzbol palicama.

Policija je potvrdila da je jedna osoba pritom teško ozlijeđena, zbog čega je zadržana na bolničkom liječenju, dok su dvije osobe lakše ozlijeđene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo