još je pod nadzorom liječnika / Napadaču iz Baranje prijeti najmanje 10 godina zatvora! Dječak ima ozljede oka i ubodne rane po licu i glavi

Jučerašnji stravični događaj šokirao je sve, a danas su na površinu isplivali nevjerojatni detalji

18.8.2020.
19:03
VOYO logo

Uhićeni 49-godišnjak iz Meca, osumnjičen za napad na dvoje 11-godišnje djece predan je policijskom nadzorniku. Protiv njega vodit će se postupak za dva pokušaja teškog ubojstva koja su šokirala Slavoniju i Baranju.

Na Facebook profilu objavljivao je kako je ljutit zbog duga za električnu energiju zbog čega traži ispis iz katoličke crkve te video zahtjeva za prestanak hrvatskog državljanstva. Moguće je čak i da je tamo - najavio napad.

"Odricanje iz državljanstva BiH i HR i regije već sam započeo. Ekonomski rat! Tako nešto nisam doživio ni u Jugi... Danas došlo da nam namjeravaju isključiti struju. Nadam se da neću završiti... u zatvoru...ako..", napisao je na Facebooku sumanuti muškarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
napad odvijačem /

Majka napadnutog dječaka: 'Prolaznici su skočili u pomoć. Zatekla sam ga krvavog ispred trgovine'

Image
napad odvijačem /

Majka napadnutog dječaka: 'Prolaznici su skočili u pomoć. Zatekla sam ga krvavog ispred trgovine'



Nakon što je ispred trgovine u Dardi napao dječaka i zadao mu desetke ubodnih rana odvijačem, zaputio se prema Mecama i ni deset minuta poslije napao djevojčicu koju je ozlijedio istim oružjem.

"Policija je odlučnom  intervencijom uhitila počinitelja. On se već tada nalazio pod našim nadzorom. Na mjestu događaja policija je zajedno sa zamjenikom županijskog DORH-a je obavila očevid. U popodnevnim satima smo kod počinitelja obavili pretragu u njegovom domu", kazao je Zoran Kon, glasnogovornik PU Osječko-baranjske.



Djeca su izvan životne opasnsti. Djevojčica je iz bolnice puštena na kućnu njegu. No jedanaestogodišnjak je još pod liječničkim nadzorom.

Dječak će još morati na očni odjel, što znači da ima ozljede oka, a nakon toga i na makselofacijanli odjel što znači da ima ubodne rane na licu i glavi. Nakon svega, dječaku će biti pružena psihološka pomoć.

Među mještane Darde i Meca, uvukao se strah.

"Šokirane smo. Katastrofa. Ovdje mi momak živi, strašno, muka nam je bilo cijeli dan. - U šoku smo još uvijek", kažu Aleksandra i Lana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije mi svejedno. Otkad sam to čula", kaže jedna mještanka.

Za ovakvo kazneno djelo, predviđena je kazna od 10 do 50 godina zatvora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo