Ostaje u pritvoru / Napadač iz Viškova pred sucem: 'Istina je da sam ošamario djevojku, ali nisam joj lupao glavom o asfalt'

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Na jučerašnjem ročištu iskaz je dala napadnuta djevojka, ali i njen napadač

31.12.2018.
7:56
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Šime L. (26) koji je osumnjičen za verbalni i fizički napad na djevojku pred noćnim klubom u Viškovu, i dalje ostaje u pritvoru. Presuda još nije donesena, a trebala bi mu biti izrečena na današnjoj raspravi.

Jučer je održano ročište gdje je iskaz dala napadnuta djevojka, ali i njen napadač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi list neslužbeno doznaje da je okrivljeni Šime L. tijekom iznošenja svoje obrane, potvrdio da je došlo do svađe, kako je možda izrekao koju riječ previše, a priznao je i da je ošamario djevojku. No, pred sucem prekršajnog suda je kazao da cijeli slučaj nije bio baš toliko nasilan, a odbacio je tvrdnje da je glavom djevojke udarao o tlo.

Branio se i istaknuo kako je u slučaju bio značajan udio alkohola, da su svi pili, te da su u incidentu "drugi skočili" na njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danas bi trebali biti ispitani još neki svjedoci, radi rasvjetljavanja okolnosti događaja" kazao je odvjetnik za Novi list.

Iako se u medijima pisalo da je 26-godišnjak udarao glavom djevojke o asfalt, službeno je okrivljen da je ošamario djevojku, "udario otvorenim dlanom, pa je ona pala na nogostup". Policija ga tereti za remećenje javnog reda i mira u noćnom klubu, te za drsko i nepristojno ponašanje prema četiri djevojke u dobi od 19 do 23 godine, a pri tom je jednu od njih, 19-godišnjakinju, lakše ozlijedio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo