Karamarko spušta loptu na zemlju / 'Ne pristajem na linč! Vlada neće donositi odluku prije nego što Crnoja iznese svoju stranu priče'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Javnost ima pravo znati što je istina u slučaju ministra Crnoje. To želim i ja znati. Svakom čovjeku, pa i ministru Crnoji treba omogućiti da iznese svoju stranu priče. Nikome ne može biti presuđeno pa niti u ovako žustrom javnom suđenju", napisao je Karamarko na svojem Facebooku

26.1.2016.
20:45
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

ZAGREB - Predsjednik HDZ-a i potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko poručio je u utorak navečer da ne pristaje na linč i da javnost ima pravo znati što je istina u slučaju ministra branitelja Mije Crnoje.

"Ne pristajem na javni linč. Javnost ima pravo znati što je istina u slučaju ministra Crnoje. To želim i ja znati. Svakom čovjeku, pa i ministru Crnoji treba omogućiti da iznese svoju stranu priče. Nikome ne može biti presuđeno pa niti u ovako žustrom javnom suđenju", napisao je Karamarko na svojem Facebooku te poručio da Vlada neće donositi odluku prije nego što ministar iznese svoju stranu priče.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako se pokaže da su optužbe protiv Crnoje točne, Vlada će odlučiti o sankcijama, ali ne prije nego što budemo imali priliku i njega čuti", istaknuo je.

Više o temi:

RTL doznaje: Samobor je prije pet godina dodijelio Crnoji sporno zemljište, a imao je rok od tri godine da nešto na njemu izgradi!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Most: 'Pokaže li se da su medijski navodi točni i dokumenti autentični, Crnoja nema što raditi u Vladi'

Crnoja se oglasio i zaprijetio tužbom svima koji su 'sudjelovali u skandaloznoj i sramotnoj harangi'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reakcije iz oporbe: 'Ako je istina da je Crnoja nasilnik, treba dati ostavku ili ga Orešković mora smijeniti!'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo