TKO PRITIŠĆE? / Ne stišava se bura oko Raškovića: dok on tvrdi da ga pritišću njegovi iz SDSS-a, iz SDP-a upiru prstom na HDZ

Ne stišava se bura oko SDSS-ovca Mirka Raškovića koji je kao izabrani saborski zastupnik zatražio samostalne konzultacije s predsjednicom Republike i požalio joj se na pritiske kaže iz vlastitih redova. Iz SDSS-a pak, kao i iz SDP-a upiru prstom na HDZ i kažu da su to njihove metode

28.11.2015.
18:42
VOYO logo

Koja strana pritišće  SDSS-ovca Mirka Raškovića? Pitanje je koje je ponovno posvađalo političke šefove. Tomislav Karamarko odgovorio je na neizravne optužbe Zorana Milanovića, a onda i SDSS-a da pritisak vrši HDZ.

"Oni su vršili pritisak na pripadnike nacionalnih manjina odnosno saborske zastupnike I to im očito nije uspjelo. Neki ljudi su im iskočili iz sustava nisu se dali ucjenjivati", rekao je Karamarko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potpredsjednik Milorad Pupovac u Inervjuu tjedna Hrvatskog radija, kaže kako su u stranci Raškovića štitili, a ne vršili pritisak.

"Sa srpske strane njemu nitko ne prijeti niti u našoj stranci postoji praksa bilo kakvih prijetnji. Nažalost, gospodin Rašković je umjesto u komunikaciji sa svojim stranačkim drugovima, predsjednikom, samnom, i ostalim članovima predsjedništva, prioritet dao komunikaciji s nekim drugim ljudima", kazao je Pupovac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'taj diskurs nije prihvatljiv!' /

Karamarko: 'Otkud Milanoviću pravo da nudi pozicije u državi? Mi u HDZ-u nudimo reforme'

Image
'taj diskurs nije prihvatljiv!' /

Karamarko: 'Otkud Milanoviću pravo da nudi pozicije u državi? Mi u HDZ-u nudimo reforme'

Šefa HDZ-a razljutila je i jučerašnja Milanovićeva izjava o obavještajnom podzemlju.

"Moja povijest nije povijest tajnih službi obavještajnog podzemlja taj nisam. Moji suradnici nisu, ali ajde da čujemo tko kome i čime prijeti i tko koga možda ucjenjuje", izjasnio se Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio sam šef SOA-e i tako dalje. Očito to g. Milanović povezuje s podzemljem nekakvim negativnim dijelom moje biografije. Ja sam ponosan što sam bio ravnatelj SOA-e. Možda je milanović stvorio obavještajno podzemlje jer mi u ovom momentu ne znamo broji li SOA teroriste koji prolaze kroz Hrvatsku ili čeprka po našim telefonima", pojasnio je Karamarko.

Na SDSS-ovca Mirka Raškovića, koji se predsjednici požalio da mu se prijeti i da ne želi dati svoj potpis koaliciji Hrvatska raste na Facebooku se obrušio i MOST-ovac Stipe Petrina. Tvrdi kako je Rašković još 2009. tražio od SDP-a, HNS-a i njegove nezavisne liste 60 tisuća eura za glasove 30 autobusa srpskih birača, na što nisu pristali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Međutim ostaje nejasno tko je ipak dao novac Raškoviću jer su autobusi iz Srbije ipak došli, svi "putnici " su imali ceduljicu sa uputama za glasovanje na kojoj je bilo ispisano da glasaju za župana Gorana Pauka (HDZ) i gradonačelnicu Knina Josipu Rimac (HDZ)", napisao je Petrina.

Komentar smo tražili i od Mirka Raškovića - koji je danas bio nedostupan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo