POKUCALI SMO NA VRATA BARAKE 85 G / Ne vjerujući medijskim napisima reporter Direkta otišao je ministra potražiti ondje gdje je rekao da živi!

Image
Foto: Vijesti.hr

Prije nego je ministar branitelja Mijo Crnoja priznao da je varao, zvali smo ga na RTL, ali se nije odazvao pa ga je kolega Petar Panjkota ne vjerujući medijskim napisima otišao potražiti ondje gdje je čovjek rekao da živi - na njegovoj adresi u Samoboru

26.1.2016.
22:26
Vijesti.hr
VOYO logo

Ministar branitelja Mijo Crnoja postao je kandidat za ministra s rekordno kratkim ministarskim stažom. Iz Mosta su poručili da će Crnoja morati otići ako se optužbe pokažu točnima a potom je sam Crnoja priznao da su optužbe točne.

Prije svega da je lažno prijavio mjesto boravišta, u nekoj daščari na zemljištu u Samoboru dok stvarno živi u Zagrebu. Priznao je  i kako je to zemljište dobio kao nezbrinuti branitelj i da ga je u roku tri godine morao vratiti ako na njemu ne napravi kuću. Crnoja je napravio daščaru i zadržao i braniteljski kredit i zemljište.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije nego je ministar priznao da je varao, zvali smo ga na RTL, ali se nije odazvao pa ga je kolega Petar Panjkota ne vjerujući medijskim napisima otišao potražiti ondje gdje je čovjek rekao da živi - na njegovoj adresi u Samoboru.

Više o temi:

Karamarko: 'Ne pristajem na linč! Vlada neće donositi odluku prije nego što Crnoja iznese svoju stranu priče'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RTL doznaje: Samobor je prije pet godina dodijelio Crnoji sporno zemljište, a imao je rok od tri godine da nešto na njemu izgradi!

Most: 'Pokaže li se da su medijski navodi točni i dokumenti autentični, Crnoja nema što raditi u Vladi'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Crnoja se oglasio i zaprijetio tužbom svima koji su 'sudjelovali u skandaloznoj i sramotnoj harangi'

Reakcije iz oporbe: 'Ako je istina da je Crnoja nasilnik, treba dati ostavku ili ga Orešković mora smijeniti!'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo