PITANJE SURADNJE / 'Nećemo podržati Anku Mrak Taritaš u Zagrebu bez suradnje u cijeloj Hrvatskoj': puca li veza između SDP-a i HNS-a?

Image

Zlatko Komadina rekao je kako će rejting SDP-a rasti

6.3.2017.
12:05
VOYO logo

Potpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina izjavio je u Rijeci da SDP u Zagrebu neće podržati Anku Mrak Taritaš, ako se prije toga ne potpiše strateški dogovor o suradnji SDP-a i HNS-a na razini cijele Hrvatske, u svim lokalnim jedinicama gdje je suradnja moguća, piše Novi list.

Komadina je na pitanje trebaju li SDP i HNS surađivati u Rijeci, gdje je HNS najavio samostalan izlazak na izbore, odgovorio riječima "Koliko ja znam i Rijeka je u Hrvatskoj", a na pitanje o padu rejtinga SDP-a rekao je kako će on rasti jer mediji trenutno blagonaklono prate rad Vlade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Hrvatskoj je na djelu konzervativna revolucija. Zadire se u Ustav i oko prava žena i oko antifašizma i tako dalje, a neki neodgovorni pojedinci iz SDP-a umjesto da se bave tim temama uporno se bave strankom u medijima. 

Možda netko u ovoj Vladi misli da je ustaški režim bio pravi, a partizanski krivi, ali Ustav kaže drugačije", poručio je Komadina HDZ-u, ali i članovima SDP-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo