Župa Presvetog Trojstva / Nedelišće: Velečasni se odrekao službe jer se zaljubio?! Iselio iz župnog dvora i ostavio pismo

Image
Foto: Facebook/Župa Presvetog Trojstva - Nedelišće
Image
Foto: Facebook/Župa Presvetog Trojstva - Nedelišće

U selu kažu da nisu previše iznenađeni jer su primjećivali da se između njega i te žene nešto događa

4.11.2020.
8:04
Facebook/Župa Presvetog Trojstva - Nedelišće
VOYO logo

Župa Presvetog Trojstva u Nedelišću u Međimurskoj županiji ostala je iznenada bez župnika. Vlč. Tihomir Ciglar (30) iselio se iz župnog dvora, a svojim je župljanima ostavio pismo pročitano na misi. Izgleda da iza naprasnog odlaska stoji – ljubav.

Župnik se, kažu u Nedelišću, zaljubio u jednu mještanku i odlučio se povući. U selu kažu da nisu previše iznenađeni jer su primjećivali da se između njega i te žene nešto događa. Iznenadila ih je samo brzina kojom se župnik iselio, a neki su očekivali da će im osobno na misi obznaniti svoju odluku, piše Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U oproštajnom pismu vlč. Ciglar pozvao je župljane da mu oproste, a izrazio je i žaljenje zbog svojih postupaka. Dužnost mu je, napisao je, pred Bogom, crkvom i vjernicima reći: “Hvala vam i oprostite!”

Zahvalio im je na dobroj suradnji. “Stvarno ste se pokazali kao dobri župljani i suradnici. Zbog toga mi oprostite što sam iznevjerio vaše povjerenje i izazvao sablazan kod nekih. Jako mi je žao zbog toga. Ali iz ljubavi prema Bogu i crkvi dužnost mi je župu prepustiti boljem pastiru kojeg će biskup odrediti”, naveo je u pismu i poručio da će “Bog na kraju sve svesti na dobro”. Selom se proširila informacija da par navodno čeka dijete. Ciglar je u Nedelišće došao 2014. godine kao kapelan, a 2018. godine imenovan je župnikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo