poruka hdz-a premijeru / 'Nedemokratski i kukavički je od Milanovića što još uvijek taji datum izbora'

Image

'Posve je jasno da je Milanović svjestan da njegova Vlada nije napravila ništa, jer da je uspješna, izbore bi raspisao odmah', stoji u HDZ-ovu priopćenju

31.5.2015.
17:41
VOYO logo

Iz HDZ-a su u nedjelju kukavičlukom nazvali izjavu premijera Zorana Milanovića, koji nije želio reći kada će se održati parlamentarni izbori, već je samo kazao kako su velike šanse da će izbori biti početkom iduće godine.

"Nedemokratski i kukavički je od Milanovića još uvijek tajiti datum izbora. Posljednje najave, kako će to biti početkom iduće godine, jesu pomak nabolje, ali javnost čeka točan datum. Ako je to uistinu tek iduće godine, zašto Zoran Milanović već sada, osam mjeseci prije izbora vodi kampanju, umjesto da rješava nagomilane probleme i otvara radna mjesta. Posve je jasno da je Milanović svjestan da njegova Vlada nije napravila ništa, jer da je uspješna, izbore bi raspisao odmah", stoji u HDZ-ovu priopćenju, koje je potpisao glasnogovornik stranke Ivan Jabuka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premijer Zoran Milanović u subotu je izjavio kako su velike šanse da će parlamentarni izbori biti početkom 2016. godine, a uvjeren je da će građani prepoznati rezultate koje je postigla njegova vlada za koje kaže da su sjajni, te da će to biti dovoljno za novi mandat u Banskim dvorima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo