Karamarko o Milanovićevom vrijeđanju / 'Neki se ni u svečanom trenutku kao što je izbor predsjednika Sabora nisu mogli suzdržati od laži'

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

'Danas smo u Saboru napravili tek prvi korak na dugom putu provođenja nužnih reformi. Nažalost, neki se ni u tako svečanom trenutku kao što je izbor predsjednika Sabora nisu mogli suzdržati od vrijeđanja i laži, poručio je Karamarko, aludirajući na Milanovića

29.12.2015.
10:02
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Šef HDZ-a Tomislav Karamarko sinoć je na Facebooku komentirao konstituiranje hrvatskog Sabora te izjave Zorana Milanovića, a njegov vam status prenosimo u cijelosti:

"Danas smo u Saboru napravili tek prvi korak na dugom putu provođenja nužnih reformi. Nažalost, neki se ni u tako svečanom trenutku kao što je izbor predsjednika Sabora nisu mogli suzdržati od vrijeđanja i laži, zaboravljajući da je demokracija procedura u kojoj odlučuju birači, a oni kažnjavaju neuspješne", napisao je Karamarko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon što je Predsjednica Republike pokazala da njezina dužnost ne mora biti tek puka formalnost, novi predsjednik Sabora, akademik Reiner, svojim nadahnutim govorom pokazao je kojim putem može ići nova vlast prema sretnijoj i ljepšoj budućnosti. Uvjeren sam da ćemo uskoro, imenovanjem nove Vlade na čelu s gospodinom Oreškovićem, imati tim koji će služiti svome narodu i domovini i koji će znati kako život u Hrvatskoj učiniti boljim", dodaje predsjednik HDZ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo