gradonačelnik moli da pripazite / Nekima baš ništa nije sveto: pojavili se prevaranti koji po kućama traže novac za obnovu vukovarskog tornja

Da nekima baš ništa nije sveto, govori i informacija da su se u nekim dijelovima Hrvatske, pojavili prevaranti koji po kućama traže novac za obnovu vukovarskog vodotornja.

20.9.2016.
19:05
VOYO logo

Najavu obnove simbola vukovarske obrane pojedinci su iskoristili za krađu. Po kućama diljem Hrvatske skupljaju novac i dijele kartice zahvale: "Ovo je vama na dar da nikada ne zaboravite Vukovar".

"Radi se o osobama s područja grada Osijeka koje smo predali policiji. Zahvaljujem svim građanima koji su se uključili u akciju ili tek namjeravaju da ne nasjedaju  na ovakve pokušaje prjevare", izjavio je gradonačelnik Vukovara Ivan Penava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prevaranti su se predstavili kao studenti građevine. 

Novac za obnovu prikuplja isključivo Grad Vukovar i uplaćuje se na žiroračun. Do sada je prikupljeno devet i pol milijuna kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Javni je natječaj za izvođača radova trebao biti raspisan još ljetos, no očekuje se za dvadesetak dana. Obnovljeni vodotoranj imat će će memorijalnu sobu i vidikovac.

Svi se nadaju da prevare neće baciti ljagu na projekt čija je cijena s procijenjenih dvadesetak skočila zbog, dodatnog osiguranja statike vodotornja, na tridesetak milijuna kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo