nazvao ju 'debelom kravom' / Nema kraja drskosti ZET-ovih vozača: 'Još se tresem, ne mogu doći k sebi od riječi koje mi je izgovorio'

Image
Foto: PIXSELL/Vijesti.hr

"Još se tresem, i ne mogu doći k sebi od ponašanja koji mi je dotični priredio. Ja se ulaskom u bus treba bojati za svoj život", rekla je putnica.

21.5.2018.
13:18
PIXSELL/Vijesti.hr
VOYO logo

ZET-ovi vozači i dalje ne prestaju čuditi svojim nekulturnim i bezobraznim ispadima. Ovog puta je riječ o vozaču busa linije 168 Prečko – Savski most koji je putnicu, između ostaloga, nazvao „kurvom i kravom debelom“.

Uznemirena putnica svoj je doživljaj odlučila prijaviti ZET-u, a nama je poslala screenshot e-maila koji prenosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poštovani, danas sam imala jako neugodnu scenu s vašim djelatnikom, jako uznemiravajuću. Dakle, gospodin vozi liniju 168 Prečko – Savski most, broj tablica 21262DV.

Bus je kretao iz Prečkog u 18.05 sati. Nalazila sam se na stanici kod City Centra, gospodin dolazi, stane busom drugim vratima od mene. Krećem prema prvim vratima da bih ušla, a gospodin, ako ga uopće mogu tako nazvati, zatvara vrata i kreće. Zaustavlja se nakon metara dva i otvara vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ja ulazim, on počne psovati moju majku, Isusa, Boga… Proziva me kurvom i kravom debelom! Da sam nesposobna ući na prva vrata, da se na prva vrata ulazi, da ga se pazim i svih ostalih grozota koje je izgovorio…

Ne želim ni nabrajati! Molim vas da se protiv dotičnog nešto poduzme jer idući put neću oklijevati i pozvati policiju! Vrijeđanje djelatnika i takvo ponašanje prema meni, prema tko zna još kome neću tolerirati! Dotični je opasan za sebe, a kamoli za okolinu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neubrojivo ponašanje čovjeka koji prevozi stotine ljudi i odgovara za tuđi život ne može proći nekažnjeno!

Žao mi je što nisam postupila kako sam trebala i pozvala policiju, jer čovjek nije psihički ubrojiv! Još se tresem, i ne mogu doći k sebi od ponašanja koji mi je dotični priredio. Ja se ulaskom u bus treba bojati za svoj život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Molim vas odgovor i nadam se reakciju na ponašanje!", napisala je čitateljica Vijesti.hr.

Podsjećamo, prošlog je tjedna vozač ZET-a zatvorio vrata busa iako kolica, u kojima je bila 11-mjesečna beba, nisu u potpunosti uvezli u autobus. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Majka ogorčena nakon incidenta sa ZET-ovim vozačem: 'Prvo nam je psovao majku, pa počeo mahati rukama' 

>> Nakon incidenta sa ZET-om doživjeli neugodnost i u policiji: 'Tražili smo zapisnik, a dobili bezobrazan odgovor'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Čitateljica/Vijesti.hr
Image
Foto: Čitateljica/Vijesti.hr

Foto: Čitateljica/Vijesti.hr

PROČITAJTE VIŠE: 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> VIDEO Incident u autobusu na liniji 221: vozač negodovao i psovao zbog putnice u kolicima, oglasio se i ZET!

>> Sjećate se ZET-ovca na kojeg se građani redovito žale? Jedna majka opet doživjela incident, ali su građani podijeljeni

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo