usrećio ga eurojackpot / Nepoznati sretnik iz Podturena od sinoć je 'teži' za 1,2 milijuna kuna: 'Čekamo da nam plati piće'

Image
Foto: RTL

Osoba nepoznatog identiteta iz Podturena, malog mjesta iz Međimurje, navodno je od sinoć 'teža' za 1,2 milijuna kuna

3.3.2018.
17:24
RTL
VOYO logo

U petak navečer lutrija Eurojackpota je usrećila i jednog stanovnika Hrvatske. 

Naime, osoba nepoznatog identiteta iz Podturena, malog mjesta iz Međimurje, navodno je od sinoć 'teža' za 1,2 milijuna kuna. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Priča se po selu da je netko dobio 1,2 milijun kuna. Hvala Bogu da je nešto došlo i u naš Podturen. Bilo kakav novac je dobrodošao", kaže Zoran Sršan za 24 sata koji još, kao ni drugi stanovnici sela, ne znaju tko je sretni dobitnik. 

Paula Branilović kaže da je o sretnom dobitku čula u petak navečer. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ljudi nagađaju tko bi to mogao biti, ali nismo još sigurni. Sumnjamo na jednog mladog dečka koji je već nekoliko puta bio blizu dobitka. To je prekrasna svota novca. Moj suprug isto igra, ali do sada nije ništa još dobio", rekla je Paula. 

U 9. kolu Eurojackpota, odigranom sinoć, glavni dobitak nije osvojen, ali su pogođena četiri dobitka druge vrste (5+1) vrijedna po 3.280.845,10 kn. Ostvarena su i 4 dobitka treće vrste (5 pogođenih brojeva) vrijedna 1.157.945,24 kn, a od toga su dva uplaćena u Hrvatskoj – jedan na internetu, a drugi u pošti u Podturenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Netko je imao sreće i dobro da je tako. Žao mi je da ja nisam taj. Evo, otišli smo malo u krčmu, nadajući se da će se možda dobitnik pojaviti i počastiti, ali ništa od njega danas", našalio se Pero Viher, piše 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo