kožić sve demantira / Neslužbeno doznajemo! Stjepan Kožić prelazi u stranku Milana Bandića: 'Bit će to neka vrsta suradnje'

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Iako je takve navode početkom mjeseca odbacio, zagrebački župan ipak ulazi u 'suradnju' sa strankom Milana Bandića

30.1.2019.
15:35
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Zagrebački župan Stjepan Kožić, prema neslužbenim informacijama, prešao je u stranku Milana Bandića. 

Kako doznajemo zagrebački će se župan, nakon sastanka s Milanom Bandićem, koji bi se mogao dogoditi sutra, odlučiti pod kojim uvjetima ulazi u 'suradnju' sa strankom Milan Bandić 365.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Kožić je u lipnju prošle godine istupio iz HSS-a gdje je bio na funkciji potpredsjednika stranke. Također je, ranije ovoga mjeseca, burno reagirao na prelaženje Mladena Madjera iz HSS-a u saborski klub Milana Bandića. Tada je negirao navode da se priklonio stranci Milana Bandića.

"Oštro odbacujem zlonamjerne insinuacije da sam na bilo koji način povezan s prelaskom saborskog zastupnika Mladena Mađera u Klub stranke Bandić Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti", poručio je Kožić početkom mjeseca. 

"Također, odbacujem insinuaciju da sam se priklonio stranci Milana Bandića. Naime, nakon što sam izašao iz HSS-a, osnovao sam stranku ‘Stjepan Kožić – nezavisna lista’ čiji sam predsjednik", dodao je u istom priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kožić: 'Nisam prešao niti namjeravam preći u stranku Bandić Milan 365'

Župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić u srijedu je opovrgnuo medijske špekulacije da je prešao u stranku Bandić Milan 365 - Stranku rada i solidarnosti te je poručio da nije prešao u tu stranku niti namjerava preći.  

"Nisam prešao niti namjeravam preći u stranku Bandić Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti. Nakon što sam izašao iz HSS-a, osnovao sam stranku 'Stjepan Kožić - nezavisna lista' čiji sam predsjednik", stoji u priopćenju Stjepana Kožića u povodu medijskih neslužbenih informacija o njegovu prelasku u Bandićevu stranku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo