Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
uhvaćeni

Nesvakidašnja scena: Medicinska sestra u Vinogradskoj uhvatila pacijente u ljubavnom klinču, oni je vrijeđali...

Medicinska sestra dolaskom u jednu sobu uočila je dvoje pacijenata gole

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
RTL Vijesti/ 19.1.2022. u 16:02
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Vrlo neobična scena dogodila se na KBC-u Sestre Milosrdnice. Jedan 34-godišnji Zagrepčanin i 39-godišnja Splićanka uhvaćeni su u ljubavnom klinču u bolnici u kojoj su se liječili. Prekinula ih je medicinska sestra koju su potom besramno izvrijeđali jer ih je upozorila da krše bolnički kodeks i da bi mogli biti izbačeni s odjela, piše Jutarnji list.

Zbog nesvakidašnjeg sukoba morala je na kraju intervenirati i policija, koja je protiv 34-godišnjaka podnijela optužni prijedlog jer je, između ostaloga, doktorici koja je odmah pristigla na poziv poručio: "Ti ćeš biti kriva kada ću morati ležati 19 mjeseci u zatvoru, zapamtit ćeš me ku**o. Tužit ću vas!"

Revoltirana, pak, Splićanka je na sav glas urlala: "Je*em ti mater kurvo jedna, ti ćeš nas izbaciti".

Policija je dvojac odvela u policijsku postaju te ih prijavila za kršenje članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a Općinski prekršajni sud u Zagrebu je nedavno svakog kaznio sa 600 kuna te im naložio plaćanje po 200 kuna sudskih troškova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ignorirali su pozive za sudska ročišta ignorirali, te se dostava poziva u nekoliko navrata vraćala, pa se suđenje okončalo i bez njih jer su vlastoručno bili potpisali obavijest o počinjenom prekršaju.

Medicinska sestra koja je spornog dana radila noćnu smjenu ispričala je da je na odjelu tijekom vizite obilazila pacijente po sobama. Dolaskom u jednu sobu uočila je dvoje pacijenata gole.

''Bilo je to prošle godine. Oni su bili u potpunosti goli. Rekla sam im da je to zabranjeno u prostoru bolnice jer da time krše kodeks te da će biti disciplinski otpušteni. Počeli su na to negodovati i vikati. Pa je došla doktorica, a pacijenti su je vrijeđali. Oboje su bili izrazito agresivni. Cijeli odjel je čuo buku pa su se drugi pacijenti uznemirili. Pozvale smo zaštitare, a potom i policiju, s kojima su napustili bolnicu'', rekla je medicinska sestra.

Njezina, nadređena, pak, ispričala je da ju je sestra nazvala jer je zatekla pacijente u seksualnom odnosu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

''Uzela sam njihove povijesti bolesti. Vidjela sam da su dva dana prije toga došli na liječenje. Pa sam otišla do njih i pozvala ih u ambulantu. On je bio izrazito agresivan, a oboje su me i vrijeđali'', rekla je doktorica.

RTL Vijesti/ 19.1.2022. u 16:02
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Pročitajte još

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Imaš priču? Javi nam se!

Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.

Pošalji priču