fokus na bitno / 'Neugodno sam iznenađena rezultatima, prilično su me zabrinuli'

Predsjednica ORaH-a Mirela Holy priznala je za RTL kako je neugodno iznenađena rezultatima izlaznih anketa, ali također je istaknula da se nada kako će kampanja u drugom krugu biti pametnija i fokusirana na stvarne ovlasti predsjedničke funkcije.

28.12.2014.
20:38
VOYO logo

Nakon optimističnih Arsena Bauka iBranka Grčića, predsjednica ORaH-a Mirela Holy rekla je za RTL kako su je prve izlazne ankete poprilično zabrinule.

"Moram priznati da su me neugodno iznenadili rezultati izlaznih anketa. Prilično su me zabrinuli. Drago mi je da je prema prvim rezultatima DIP-a situacija nešto bolja. Nadam se da će konačni rezultati biti bolji za Ivu Josipovića", kazala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitana što misli da je kumovalo ovakvim rezultatima, Holy je izjavila: "Djelomičan razlog slaba je izlaznosti, što uvijek na ruku više ide HDZ-u i HDZ-ovim kandidatima".

"Smatram da birači imaju svoju glavu i da na svakim izborima odlučuju se za one koje smatraju najboljima. Nadam se da će se u drugom krugu informirati o programima i vidjeti da je program Ive Josipovića daleko bolji i više usmjeren na stvarne ovlasti predsjedničke funkcije nego što je to program HDZ-ove kandidatkinje", istaknula je što očekuje od drugog kruga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Holy je naglasila da iznenađujuće veliku potporu donedavno anonimnom Ivanu Viliboru Sinčiću tumači tako što smatra da su se građani zasitili postojećih političkih stranaka i političara.

"Smatram da su građani općenito razočearani strankama i političarima u Hrvatskoj. Ovo je rezultat jednog općeg dojma o politici u Hrvatskoj", rekla je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadam se da će kampanja u drugom krugu biti bolja, pametnija i više fokusiranija na stvarne ovlasti predsjednika, te da se nećemo baviti svim i svačim", priznala je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo