zadar / Nevjerojatna zamjena identiteta na gradskom groblju! 'Nudili su platiti pogreb samo da sve prođe u miru i tišini'

Image
Foto: Marin Tironi/PIXSELL

Da je umjesto svoje majke umalo pokopao drugu ženu njezin sin jedinac je saznao na dan sprovoda

21.1.2021.
14:39
Marin Tironi/PIXSELL
VOYO logo

Ivanka Hrnjak, 86-godišnja žena koja je preminula u ponedjeljak u svom domu u Zadru, trebala je biti pokopana četvrtak u podne na gradskom groblju Belafuža. Međutim, njezin se pogreb nije održao zato što je nesretna žena, na užas i zaprepaštenje svoje obitelji, već pokopana dan ranije. Umjesto na zadarskoj Belafuži Ivanka je sahranjena u Salima na Dugom otoku, u grobnici druge žene, jer su im “Nasadi”, komunalna tvrtka koja je organizirala oba ukopa, zamijenili identitete!

Da je umjesto svoje majke umalo pokopao drugu ženu njezin sin jedinac Branko, koji se do zadnjeg dana brinuo o Ivanki i na čijim je rukama preminula, to je saznao na dan sprovoda, u četvrtak, kada su ga nazvali iz "Nasada", piše Zadarski.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisu mi rekli gdje je, niti kako su otkrili da su pokopali drugu osobu. Samo da će pokušati s drugom porodicom dogovoriti da danas izvade tijelo kako bi ja u petak mogao sahraniti majku. Preko svojih veza sam saznao da mi je majka u Salima", ispričao je šokirani Branko Hrnjak kojega su nakon toga odveli u mrtvačnicu na gradskom groblju da identificira tijelo nepoznate žene.

"Rekao sam im da to nije moja majka, da je to meni potpuno nepoznata žena koju sada vidim prvi puta u životu. Nakon toga nazvao me direktor 'Nasada', predstavio se i rekao kako bi 'volio da sve prođe u miru i tišini' i kako će oni 'snositi sve troškove za ono što se dogodilo'. Nudili su platiti pogreb. Ne hvala, meni to ne treba, još uvijek imamo toliko da bih mogao platiti majčin sprovod", kaže Hrnjak. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo