prekrasno / Nevjerojatne ljepote Krke: pogledajte impresivan timelapse poznatog kreativnog osječkog dvojca

Timelapse se sastoji od 200 tisuća fotografija iz raznih godišnjih doba, a njih 70 tisuća je završilo u videu

27.1.2017.
13:08
VOYO logo

Nacionalni park Krka proslavio je jučer 32. rođendan, a povodom toga objavljen je timelapse video prirodnih ljepota parka koji se sastoji od fotografija poznatog kreativnog dvojca iz Osijeka, Marija Romulića i Dražena Stojčića, dok glazbu potpisuje čelistica Ana Rucner.

"Film je nastajao kroz tri godine. Kolega Stojčić i ja bi povremeno dolazili na Krk kroz sva godišnja doba. Dobili smo zadatak da napravimo promotivni timelapse i u početku smo shvatili da ga po danu nećemo moći napraviti jer krka preko dana izgleda kao mravinjak prepun turista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ja sam htio dobiti prirodu i ljepotu Krke, tako da smo odlučili raditi video isključivo po noći zahvaljujući opremi koju posjedujemo", rekao je Romulić za RTL. Objasnio je kako je kroz tri godine snimljeno 200 tisuća fotografija iz raznih godišnjih doba, a njih 70 tisuća je završilo u videu.

Osječki dvojac već je od ranije poznat po svom radu u kojem se ističe impresivan timelapse otoka Hvara kojeg su objavili prošle godine i koji je postao viralan diljem svijeta, kao i njihov promotivni spot za pjesmu "Lighthouse".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo