pred nosom / NEVJEROJATNO! Firma preko koje je petorka preprodavala plin je u istoj zgradi kao i ministarstvo gospodarstva

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Na stranicama InstantOffica može se, pak vidjeti, da oni nude najam ureda te virtualni ured pa je moguće da tvrtka OMS-upravljanje koja je dilala plin ima samo virtualno sjedište u zagrebačkoj Radničkoj

30.8.2022.
16:19
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

U središte afere s golemom pljačkom u Ini je tvrtka OMS-upravljanje koja je jeftino kupovala plin od Ine i onda ga višestruko skuplje prodavala čime je prouzročena ukupna šteta od milijardu i 50 milijuna kuna. 

A sjedište te firme je u poslovnom neboderu na Radničkoj cesti u Zagrebu, na istoj adresi na kojoj se nalazi i Ministarstvo gospodarstva. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjedište tvrtke koja se bavi preprodajom plina nalazi se, kako se može vidjeti na tabli u zgradi nalazi u sklopu prostorija InstantOffice, piše Index.

Na stranicama InstantOffica može se, pak vidjeti, da oni nude najam ureda te virtualni ured pa je moguće da tvrtka OMS-upravljanje koja je dilala plin ima samo virtualno sjedište u zagrebačkoj Radničkoj. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se može vidjeti na ploči u neboderu u Radničkoj, na istoj su adresi, u sklopu InstantOfficea, prijavljeno više od stotinu firmi. 

Zakupljujući virtualne urede firme dobiju fizičku adresu koju mogu registrirati kod nadležnih tijela, i na toj adresi, primjerice, mogu primati poštu. U ovom slučaju se na sličan koncept očito odlučila i firma koja je na plinu zarađivala stotine milijuna. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz to je, baš u istoj zgradi, sjedište i Ministarstva gospodarstva. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo