Nokti ispred zdravlja / Nevjerojatno kakvo bahato ponašanje! 'Jako mi je hitno. Platim vam 400 kuna'

Image
Foto: Facebook/X Zelina

Pojedinima očito nije jasna ozbiljnost situacije u kojoj se našao cijeli svijet pa sumanuto traže tko će im 'na crno' napriviti nokte

23.3.2020.
10:45
Facebook/X Zelina
VOYO logo

Iako je Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske zabranio je javna okupljanja i obustavio rad u ugostiteljskim objektima, frizerskim i kozmetičkim salonima u svrhu sprečavanja širenja zaraze korona virusom, neki nemaju mjeru.

Pojedinima očito nije jasna ozbiljnost situacije u kojoj se našao cijeli svijet pa sumanuto traže tko će im "na crno" napriviti nokte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Facebook stranici X Zelina objavljeno je nekoliko primjera prepiski što sve prolaze djelatnice koje ugrađuju nokte s neodgovornim klijenticama.

Što je najgore, iz jedne prepiske je vidljivo da je među takvim klijenticama i zdravstvena djelatnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Draga, da li ikoga znaš da bi radio od kuće nokte, na crno... Teško mi padat gledat ove jadne noktiće", napisala je klijentica u poruci.

Uslijedio je odgovor: "Da znam, iskreno, prijavila bih ga bez imalo grižnje savjesti. Inače me tako briga tko radi na crno, sivo, rozo, ali ovo nije da mi ne želimo raditi već smo dobili zabranu rada, a ti kao zdravstveni radnik trebala bi znati zbog čega..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo