OSVOJILA VIŠE OD 50 POSTO / Nezavisna gradonačelnica pomela konkurenciju: 'Pokušali su birače kupiti ružama'

Image
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
Image
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL

Osvajanje 52,09 posto glasova u budućem Gradskom vijeću listi Marine Budimir donijelo je devet od ukupno 15 vijećničkih mandata

10.3.2019.
22:28
Marko Mrkonjic/PIXSELL
VOYO logo

Iločka gradonačelnica i nositeljica nezavinske liste Grupa građana Marina Budimir, čija je lista na nedjeljnjim prijevremenim izborima za Gradsko vijeće Iloka dobila 50,92 posto glasova birača, izjavila je kako je očekivala pobjedu jer je vjerovala svojim Iločanima i oni su vjerovali njoj.

"Poznam svoje Iločane. Druge stranke su ih podcjenile i pokušale kupiti ružama i koje čime, ali ja sam vjerovala u njih i oni u mene. Znaju mene i znaju moju obitelj i vide sve što sam uradila u proteklih godinu i po dana kao gradonačelnica Iloka, a uradilo se puno", rekla je Marina Budimir dodajući kako građani Iloka zaslužuju puno bolji život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ima 9 od 15 vijećničkih mjesta

Osvajanje 52,09 posto glasova u budućem Gradskom vijeću listi Marine Budimir donijelo je devet od ukupno 15 vijećničkih mandata.

VEZANE VIJESTI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po podacima Gradskog izbornog povjerenstva, za listu HDZ-HSLS glasovalo je 24,52 posto glasača što je toj koaliciji donijelo četiri vijećnička mandata. S po jednim vijećničkim mandatom u Gradsko vijeće ulaze i HSS te DESNO koji su osvojili 9,91 odnosno 6,84 posto glasova

Na izborima se biralo 15 članova Gradskoga vijeća u čijem se prošlom sazivu nalazilo pet vijećnika Grupe birača s liste gradonačelnice Marine Budimir, šest vijećnika imala je koalicija HDZ-HSLS, tri vijećnika imao je HSS, a po jednog vijećnika HSP dr. Ante Starčević i SDP.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od 5383 birača izborima se odazvalo njih 2.741 odnosno 50,92 posto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo