'razlika u samo jednom slovu' / Nije da to svi ne mislimo: Butković se oglasio o psovki koja mu je izletjela u RTL-u Danas

Image
Foto: RTL

'Nekad razlika u samo jednom slovu privuče puno pažnje, ali vjerujem da mi nećete zamjeriti ovaj sitni lapsus', napisao je Butković

16.4.2020.
22:20
RTL
VOYO logo

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković večeras se na društvenim mrežama oglasio o psovki koju je rekao gostujući u RTL-u Danas.

Da podsjetimo, govoreći o mjerama koje planiraju uvesti, u jednom je trenutku umjesto riječi "stanje", izgovorio riječ "s****".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Potrebno je sagledavati epidemiološku situaciju u Hrvatskoj i u toj drugoj zemlji. Ali, treba polako pripremati scenarij da će se ovo s**** normalizirati i da će krivulja oboljelih padati u svim državama i zato smo svi ministri od premijera dobili zadaću da pripremimo mjere za takav trenutak kad on dođe", rekao je ministar kojem je prilikom opisa stanja, eto, izletila psovka. 

"Nekad razlika u samo jednom slovu privuče puno pažnje, ali vjerujem da mi nećete zamjeriti ovaj sitni lapsus. Na kraju krajeva, vjerujem da se slažete s takvim slikovitim opisom ove situacije �. Ali ne brinite, ovo će završiti i vratit ćemo se svojim životima! Mi radimo sve što možemo da se to dogodi što prije", napisao je Butković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo