Emotivna ispovijest / Nina Kuluz otvoreno o svojoj borbi: 'Pogriješila sam, trebala sam otići kad je prvi put ozlijedio Cesarea u dobi od 2 mjeseca'

Image
Foto: Screenshot

Majka malenog Cesarea otvoreno je progovorila o svojoj životnoj borbi te trenucima unutar četiri zida s bivšim partnerom.

30.6.2017.
8:42
Screenshot
VOYO logo

Nakon što je dramatična situacija u Splitu koja je trebala rezultirati ovrhom malodobnog Cesarea iz stana njegove majke Nine Kuluz okončana odgodom iste, Splićanka je otvorila dušu te progovorila o životnoj priči koja je ovih dana pod povećalom javnosti, piše Jutarnji.hr

Među ostalim, osrnula se i na to kako je njezin sin reagirao na događaje u utorak kada je trebala biti izvršena ovrha nad njim. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dijete je upoznato s činjeničnim stanjem, no nije znao za ljude koji su se našli ispred zgrade. Naš stan gleda s druge strane zgrade i nikakvi zvukovi nisu dopirali do njega. Drago mi je zbog toga. Trudim se poštedjeti ga što je više moguće. Jer kako će to dijete shvatiti? Pa ne mogu ni odrasli! Mislim, znao je odluku i zadnjih mjeseci imali smo teške trenutke kad je imao potrebu pričati o tome", kaže Nina Kuluz.

Dodaje kako je noć prije teško zaspao te se pomokrio u krevet. Plakao je, zapomagao i bio u grču, a jednom kad mu je bilo teško pokazala mu je "sliku ljudi ispred portuna s objašnjenjem da ima puno prijatelja koji su mu dali podršku, da ga vole". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kuluz tvrdi kako je njezin bivši partner Alessandro nad njom vršio psihičko i verbalno nasilje, a kako kaže, danas zna da je psihičko nasilje najpodliji oblik nasilja. U trudnoći je ostala bez posla i ovisila je o suprugu, a kaže kako je tada počelo i materijalno iživljavanje.

"Kako se dijete rodilo, izgubio je potpuno kontrolu, često je pio… Pa tablete… Postoje i e-mailovi kad je dijete imalo samo nekoliko mjeseci gdje ga molim da se liječi od alkoholizma. Koristio je antidepresive i tablete za spavanje. On je nesretna duša. Kada sam ga upoznala, znala sam da se radi o čovjeku s velikim problemima sa svojom obitelji. On ne zna što je ljubav", rekla je Nina o svom bivšem partneru. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvrdi kako se alkohol u njegovom ponašanju manifestirao kroz agresiju, guranje, vrijeđanje, gađanje predmetima, zbog čega ju je bilo strah. 

"Jednom sam dojila, mali je imao dva mjeseca. Htio je udariti mene, ali udario je bebu. U nogicu… Imao je ogromnu masnicu. Dijete je toliko vrištalo… To vrištanje neću nikad zaboraviti. A tada je vikao na mene da sam nikakva majka jer ne mogu ni umiriti dijete. Otišao je spavati u svoju sobu i dva dana se nismo vidjeli. Zaključao se u sobu i dva dana nisam vidjela da je izašao.", kazala je Nina. Dodaje kako je jednom zvala karabinjere, no oni nisu napisali prijavu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaže kako je ipak pogriješila i da može vratiti vrijeme, otišla bi kada je ozlijedio Cesarea kad je imao dva mjeseca ili kad ih je izbacio iz kuće kad je dječak imao oko šest mjeseci. No strah i mišljenje kako mora spašavati obitelj i trpjeti u tim trenucima su bili jači, piše Jutarnji.hr.



.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo