Milanović u krapini / 'Nismo imali poštenu vlast kad je bilo vrijeme za promjene'

Image
Foto: Matija Topolovec/PIXSELL

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović je na stranačkom predizbornom skupu u Krapini rekao kako je ljudima dosta krize, da su nestrpljivi, apatični, pomalo bijesni, a da nam je teško zato što se nismo mijenjali prije krize, kad je bilo vrijeme za promjene, jer tada nismo imali sposobnu vlast.

15.5.2013.
21:52
Matija Topolovec/PIXSELL
VOYO logo

"Nismo imali ni pametnu ni poštenu ni sposobnu vlast kada je bilo vrijeme za promjene", poručio je u Krapini predsjednik SDP-a. Milanović je nekoliko pita puta naglasio nužnost promjena iz dana u dan, "jer samo onaj tko je toga svjestan može opstati."

Kampanja SDP-a u kojoj nema „slikanja“ po gradilištima koja se financiraju iz novaca poreznih obveznika dokaz je da se stranka mijenja i da je izabrala teži put, te da za sve postignuto mora platiti dvostruko višu cijenu. Milanović ocjenjuje i da je isto i sa Hrvatskom i da u tome vidi sličnost SDP-a i Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istaknuo je da Zagorje ima dobru i poštenu vlast, po mjeri čovjeka, domaću, vlast „čistog posla“.

Uvjeren je u pobjedu SDP-a i koalicijskih partnera u Krapini i županiji uz poruku da se u predizbornoj kampanji treba boriti do zadnjega čovjeka te da se s protivnicima nadmeće argumentima, ali ako protivnici napadnu treba se braniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mogu se svima dopasti, ali sve što radimo, radimo s najdubljim uvjerenjem da radimo ispravno. Imam podršku u timu, podršku u ljudima oko sebe i iz dana u dan moramo se boriti za podršku svakog čovjeka. Ne samo za podršku naših glasača i simpatizera već svih građana Hrvatske, zaključio je Milanović i najavio još jednu pobjedu SDP-a u Zagorju.

Kandidat SDP-a i HSU-a za gradonačelnika Krapine Željko Pavić najavio je razvoj gospodarstva i otvaranje novih radnih mjesta kroz krapinsku poslovnu zonu u kojoj bi trebalo formirati inovativni centar. Najavio je i daljnja ulaganja u razvoj turizma i školstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kandidat SDP-a i koalicijskih partnera za župana Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar istaknuo je da je Zagorje danas „veliko gradilište“ zahvaljujući podršci državne vlasti u realizaciji velikih kapitalnih projekata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo