nepoznati objekt / NLO iznad Zadra? Prestravljena čitateljica poslala snimku: 'Ne želim vjerovati da su to vanzemaljci'

"Šaljem vam nešto što će možda i vas ostaviti u čudu kao što je i mene", napisala je Zadranka uz priloženi video

26.10.2015.
12:54
VOYO logo

Nepoznati leteći objekt snimila je jedna Zadranka podaci poznati redakciji u subotu navečer u noći oko 3 sata. Nije mogla otkriti o kakvoj se pojavi na noćnom nebu radi, pa je poslala fotografije i video snimku nepoznatih letećih objekata, piše Zadarski.hr.

"Šaljem vam nešto što će možda i vas ostaviti u čudu kao što je i mene: navečer smo izašli sa društvom u provod međutim putem prema doma oko 3.30 ujutro (po novom vremenu) nešto nas je ostavilo šokirano i u čudu, a i u jednoj dozi straha jer nismo mogli skužiti o čemu se tu radi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iz automobila putem doma na relaciji Maraschino cluba prema nogometnom stadionu Stanovi u Zadru prema istoku, primjetila sam neobična dva svjetla na nebu. Nevjerovatno je bilo to što se nije micalo, a s obzirom da je moja dioptrija malo slaba poslikala sam i snimila s mobilnim uređajem, doduše ne tako dobre rezolucije. Nadam se da ćete vi uspjeti otkriti i vidjeti o čemu se tu radi, dali su to zvijezde ili meteori? Ma nemoguće, preblizu je, a opet neobičnog oblika kao da se sastoji od više niza svjetlosti. Još uvijek gledam slike i nemoguće je što bi to moglo biti. Avion sigurno nije, zvijezde ne vjerujem, ali opet možda neki od ruskih ili američkih špijunskih satelita. Ovo je stvarno čudno, a ne želim sebi reći da su to vanzemaljci jer ne vjerujem ili - ajmeeee. Lijepi pozdrav - napisala je čitateljica koja je portalu Zadarski.hr poslala ekskluzivne fotografije i video zapis NLO-a iznad Zadra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo