i ne samo alkohol / Noćna vikend patrola RTL-a Danas: mlađi od 16 bez problema kupuju i konzumiraju alkohol

Noćna vikend patrola RTL-a Danas došla do poraznih rezulata: mladići i djevojke i mlađi od 16 godina po parkovima konzumiraju alkohol koji im se prodaje bez problema

24.4.2016.
18:47
VOYO logo

Prva ovisnost s kojom se najčešće susreću mladi je sveprisutni alkoholizam, od kojeg u Hrvatskoj boluje oko 250.000 ljudi, a samo ih se tri posto liječi. Zbog alkoholiziranog stanja samo prošle godine na Hitnoj pomoći je završilo preko 5.000 mladih.

Najgore je što ne zastanu na tome, pa se droge na klupicama konzumiraju sve više i otvorenije, a kontrole kupnje alkohola mlađima od 18, kad padne mrak, gotovo i nema. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvjerio se u to i naš reporter Andrej Dimitrijević koji je posljednje dvije večeri proveo patrolirajući zagrebačkim ulicama i parkovima.  

Naime, RTL Danas je tijekom vikenda prošao kroz nekoliko lokacija na kojima se najčešće okupljaju mladi željni dobre zabave. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na svakoj smo, bez iznimke, naišli na maloljetnike koji otvoreno priznaju kako konzumiraju alkohol i kako s nabavkom istog nemaju problema. Neki su čak priznali i da uzimaju drogu. 

Pogledajte kako izgleda noćni život metropole u videu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako završavaju razuzdane noćne zabave mladih, kako izgleda kada  pretjeraju s pićem i što kažu doktori, policija, taksisti i psiholozi, doznajte sutra u RTL-u Danas, u nastavku naše vikend noćne patrole. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo