SLUČAJ SREBRNJAK / Boro Nogalo upozorio na apsurd: 'Čovjek koji donosi zakone, traži da ih se ne držimo!'

Image
Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Ovih bi dana trebao biti izabran novi ravnatelj dječje bolnice Srebrnjak

23.1.2020.
13:00
Zarko Basic/PIXSELL
VOYO logo

Smijenjeni ravnatelj Boro Nogalo pred dječjom bolnicom Srebrnjak dao je kratku izjavu novinarima o novom izboru za ravnatelja te bolnice. 

"Mislim Koruga je legitiman kandidat, sve štima, sve je u redu. Međutim, ja tražim da ravnatelj bude iz ove bolnice. Ne ja, nego nas ima dovoljno pametnih da možemo dovršiti ovu priču", kazao je Nogalo novinarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je i kako ne očekuje ništa dobro, piše N1: "Ništa ne očekujem. S obzirom na to kakva je ekipa gore, u Upravnom vijeću, ne očekujem ništa dobro. Definitivno ću se morati za sve ovo što radimo i za što se borimo morati izboriti na jedan drugačiji način. Kakav će to način biti to ćemo još dogovoriti".

Komentirao je i činjenicu da je Gradski ured za zdravstvo jučer priopćilo kako je Ministarstvo zdravstva utvrdilo da je odluka o njegovoj smjeni donesena zakonito: "To je ministar tumačio zakon koji je on donio. Dakle, čovjek donosi zakone, traži da ih se ne držimo, a mene smjenjuje zbog nekih protuzakonitosti. To je definitivno priča koja ulazi u anale teatra apsurda".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo