Dodatna sigurnost / Nova pomoć Hrvatskoj: Policija iz Litve donirala zaštitne rukavice kolegama u Hrvatskoj

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Rukavice su namijenjene policajcima koji na terenu provode zaštitne mjere radi sprječavanja širenja koronavirusa

14.4.2020.
19:44
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Policija Republike Litve iz vlastitih je zaliha poslala donaciju zaštitnih rukavica vrijednu 5000 eura, a riječ je o gotovo 35.000 rukavica od lateksa, objavilo je u utorak Ministarstvo unutarnjih poslova.

Rukavice su namijenjene policajcima koji na terenu provode zaštitne mjere radi sprječavanja širenja koronavirusa i bit će podijeljene policijskim upravama prema potrebama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavni ravnatelj policije Nikola Milina poslao je pismo zahvale te je istaknuo kako će ta donacija pridonijeti sigurnosti policijskih službenika u obavljanju zadaća vezanih uz suzbijanje epidemije novog koronavirusa, a time i kvaliteti njihova rada. 

Iako je osigurana kontinuirana opskrba policijskih službenika zaštitnim sredstvima, rekao je Milina, takva donacija svakako je dobrodošla i pridonijet će sigurnosti i zaštiti policajaca koji svakodnevno na terenu, i u ovim otežanim uvjetima, revno i profesionalno obavljaju svoj posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je da je donacija i dokaz čvrstoga međunarodnog partnerstva koje, osobito u kriznim situacijama, ima posebno značenje koje će se i dalje njegovati.

Iz MUP-a podsjećaju kako su nakon razornog potresa, koji je 22. ožujka pogodio Zagreb i okolicu te prouzročivši veliku štetu otežao obavljanje redovitih policijskih i specifičnih zadaća, mnoge partnerske policijske službe poslale poruke potpore, a neke su organizirale i poslale i konkretnu pomoć u obliku donacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo