POZNAT PO SKANDALIMA / Novi incident šefa sinjske Hvidre: uhvaćen kako u polju uzgaja marihuanu

Image
Foto: Thinkstockphotos

Šef Hvidre Sinj u nekoliko se navrata pojavljivao u medijima zbog incidenata u kojima je sudjelovao

31.8.2017.
12:31
Thinkstockphotos
VOYO logo

Šef sinjske Hvidre Dražen Pavlović je 28. kolovoza u poslijepodnevnim satima zatečen dok se udaljavao s "otvorenog ograđenog prostora" u Sinju, odnosno svojeg zemljišta na kojem je bilo zasađeno 12 biljaka marihuane, piše Slobodna Dalmacija.

Biljke su narasle do visine od 80 do 280 centimetara, a nakon dovršene kriminalističke obrade, policija je protiv Pavlovića nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu podnijela kaznenu prijavu zbog "neovlaštene proizvodnje i prometa drogama", za što je propisana kazna zatvora od šest mjeseci do pet godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pavlović nije priveden, već je prijava poslana redovnim putem. Naime, šef Hvidre Sinj u nekoliko se navrata pojavljivao u medijima zbog incidenata u kojima je sudjelovao. U fokus Državnog odvjetništva došao je 2003. godine nakon što je na konferenciji na novinare posvećenoj najavi blokade cesta zbog oslobađajućih presuda generalu Mirku Norcu rekao kako ima poruku za Mesića, Račana i Manolića da što prije doručkuju s "drugom Đinđićem".

Pavlović se kasnije posuo pepelom i rekao kako su mediji zlonamjerno interpetirali njegove riječi. "Meni ni na kraj pameti nije bilo prijetiti smrću, pa se zbog toga ispričavam svima koji su moju izjavu shvatili kao prijetnju", rekao je tada Pavlović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šest godina kasnije sinjska Hvidra predvođena Pavlovićem dovikivala je bivšem predsjedniku Stjepanu Mesiću prilikom otkrivanja obnovljene ploče sinjskom partizanu i logorašu Anti Bakotiću Baki "Naš će ti sud suditi za tri mjeseca".

Pavlović se u fokusu medija našao i 2015. godine kada je tijekom 300. sinjske alke u svečanoj loži  tadašnjeg splitsko-dalmatinskog župana Zlatka Ževrnju izudarao smotuljkom biltena za posjetitelje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednji Pavlovićevi incidenti zabilježeni su sredinom prošle godine, kada je na proslavi Dana branitelja Cetinske krajine uklonio vijenac i svijeću koje su položili antifašisti pred spomenikom palim braniteljima te je potom navodno zaprijetio predsjedniku sinjskih antifašista Stipi Samardžiću, kazavši mu da će "ići ispod asfalta kada ga (vijenac) bude idući put donio na spomenik braniteljima", piše Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo