izbačen iz natječaja / Novi ravnatelj Plitvičkih jezera brzinski povukao kupovinu luksuznog terenca

Image
Foto: brooksabin/Instragram

Novi ravnatelj Plitvičkih jezera Tomislav Kovačević je brzinski povukao iz natječaja kupnju terenca vrijednog do 375.000 kuna

9.1.2018.
17:22
brooksabin/Instragram
VOYO logo

Nacionalni park Plitvička jezera ponovno je dobio odbijenicu na zahtjev za luksuznim terencem kojim bi se vozao čelnik te ustanove, piše 24 sata. 

Novi ravnatelj Plitvičkih jezera Tomislav Kovačević je brzinski povukao iz natječaja kupnju terenca vrijednog do 375.000 kuna, kako je neslužbeno potvrđeno za 24 sata. Kovačevićevo imenovanje prošli tjedan je izazvalo raskol u HDZ-u, a dočekao ga je natječaj za vozila koje je raspisala njegova prethodnica Antonija Dujmović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi luksuzni terenac trebao je imati i alu naplatke i čitav niz dodatne opreme koja je povećala cijenu. Nakon što je proučio dokumentaciju, Kovačević je odlučio da takvo vozilo ne odgovara potrebama parka i da nije točna tvrdnja njegove prethodnice da se ono moralo kupiti.

Ipak, u natječaju su osim tog terenca bila još tri vozila, koja ostaju u natječaju. Radi se o dva kombija koja su ukupno trebali platiti 280.000 kuna bez PDV-a i jednom osobnom vozilom procijenjenom do 90.000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivša SDP-ova ravnateljica Lidija Bertović je prije pet godina također htjela kupiti luksuzni terenac, ali kada je afera izbila u javnosti, nabava je povučena. Ravnateljica je kasnije smijenjena, piše 24 sata. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo