'sačekuša' ispred stana / Novu predsjednicu 'zaskočili' novinari, evo što im je rekla!

'Da sam znala da me čekate ispred zgrade, poslala bi vam barem malo kuhanog vina da se malo ugrijete', poručila je novoizabrana predsjednica novinarima.

12.1.2015.
14:25
VOYO logo

Novoizabrana hrvatska predsjednica KolindaGrabar-Kitarović je dan nakon trijumfa na predsjedničkim izborima oko 13 sati napustila svoj stan u zagrebačkoj Bauerovoj ulici, nakon što je cijelo jutro odgovarala na pisma, dopise i poruke.

"Tek je polako počelo sjedati da smo sinoć pobijedili, iako sam vjerovala u pobjedu od samog početka. Spavala sam oko dva i pol sata jer je suprug danas ujutro odlazio u Bruxelles pa sam mu noćas pomogla da se spakira", kazala je Kolinda novinarima.

"Danas imam nekoliko intervjua za obaviti, popodne ću se sastati sa državnicima koji se žele čuti sa mnom, tako da ćemo odraditi te razgovore, među ostalom i s gospodinom Josipovićem", dodala je.

Upitana da komentira jučerašnju Milanovićevu izjavu, izjavila je kako ne zna što bi rekla za premijera. "Htjela bih se prvo čuti s njime, onda ćemo razgovarati o tome", dodala je.

Kazala je da je dobila mnogo čestitki i pozitivnih poruka nakon pobjede u drugom krugu izbora i od običnih građana.

Nakon pobjede se, kaže Kolinda, promijenilo jedino to što više neće imati privatni život te dodaje da se na to sada mora naviknuti.

"Da sam znala da me čekate ispred zgrade, poslala bi vam barem malo kuhanog vina da se malo ugrijete", poručila je novinarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo