Svi navijaju za nju / Obitelj male Kiare je uspjela još jednom! Primili je na eksperimentalno liječenje u SAD, putuju možda već u ponedjeljak

Image
Foto: RTL

Djevojčica ima iznimno agresivni tumor na mozgu. U Hrvatskoj je iscrpila sve šanse, sad se mase dobrih ljudi bore da dobije još jednu, u Americi

13.12.2021.
23:20
RTL
VOYO logo

Valentino Goršić potvrdio je večeras za 24sata da je njegova obitelj uspjela, da za koji dan odvode svoju sedmogodišnju Kiaru na eksperimentalno liječenje u SAD.

"Evo, upravo smo potpisali ugovor za eksperimentalnu studiju u Americi. Za ovo smo se i borili jer je to velika nada za našu malenu. Kiara je postala prvi međunarodni pacijent kojeg su Amerikanci primili na ovo kliničko ispitivanje, za što i naši liječnici kažu da je to kao da se ponovno rodila. Tek joj sada predstoji borba i nada no dobila je priliku da se bori i to je velika stvar", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kiara ima glioblastom, iznimno zloćudni i agresivni karcinom na mozgu koji je operiran i zračen u 30 ciklusa, ali otkako su iscrpljene sve daljnje mogućnosti u Hrvatskoj, jedinu šansu daje joj eksperimentalna terapija u SAD-u.

U prikupljanje potrebnog novca za djevojčicu iz obitelji iz Tribunja kod Šibenika mjesecima su se uključivali mediji, sportski klubovi, volonteri, tko li sve ne iz cijele Hrvatske. RTL je početkom mjeseca naveo da je riječ o terapiji koja bi mogla koštati i 30-ak milijuna kuna, a u tim trenucima nedostajalo ih je još 14.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Akcija još uvijek traje. Usto su uspjeli u velikom koraku, ona je definitivno primljena u program liječenja.

Image
A ima samo 6 godina /

Za liječenje agresivnog karcinoma male Kiare u Šibeniku se trčalo i jedrilo za skupiti još 14 milijuna kuna

Image
A ima samo 6 godina /

Za liječenje agresivnog karcinoma male Kiare u Šibeniku se trčalo i jedrilo za skupiti još 14 milijuna kuna

Sa, međutim, objavio je Valentino Goršić, cijela obitelj putuje u SAD, skupa s majkom Mateom i mlađom sestrom male Kiare:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najvjerojatnije putujemo u ponedjeljak Kao što smo vam rekli na ljeto, radimo i radit ćemo sve da pomognemo našoj djevojčici. Zahvaljujemo svim dragim ljudima koji nam u tome cijelo vrijeme pomažu novčanim donacijama, jer je liječenje doista strahovito skupo. Bez njih naravno ne bismo dobili ovu priliku."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo