Projekt INA - HEP / Objavljeni novi mailovi - skupina Borg radila i na privatizaciji HEP-a: 'To moramo bolje osvijestiti kod Andreja'

Image
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Tonći Korunić iz Intercapitala u jednom e-mailu iznosi analizu stanja Agrokora, spominjujući i predsjednika Vlade

22.5.2018.
14:22
Tomislav Miletic/PIXSELL
VOYO logo

Portal Index nastavlja objavljivati e-mail korespondenciju između Martine Dalić i konzultanata koji su radili na Lex Agrokoru.

Nova objava otkriva da je skupina Borg radila na projektu privatizacije HEP-a, što je bio dio plana za kupnju Ine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I ima opet taj slippage s projektom INA-HEP gdje smo jasno naučili da sistem prihvaća ono sto mu se svida, a odbacuje ono sto mu se ne svida ostavljajući nas da nađemo rješenje. A rješenja nema - da bi se INA kupila to se mora platiti. Tako i ovdje da bi se Agrokor oporavio to se mora platiti i jasno povuci ekonomski potezi koji se moraju povuci. A ekonomiji se ovdje ipak bas ne vjeruje. I tako u krug. Nightmare!", napisala je Dalić u mailu od 27. veljače prošle godine.

Glede Agrokora, Tonći Korunić iz Intercapitala u jednom e-mailu iznosi analizu stanja Agrokora, spominjujući i predsjednika Vlade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To moramo bolje osvijestiti kod Andreja, vidim da je njemu ova prozivka issue, a ne bi trebala biti ako se stvari rasvijetle i predstave na pravi način", napisao je Korunić u mailu od 27. veljače, donosi Index.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo