Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Kako će to izgledati?

Objavljeno kako će se obilježiti Bljesak: Ni u Okučanima Milanović i Plenković neće biti zajedno?

Protokol sukcesivnog polaganja vijenaca započet će u 9 sati s razmacima od 30 minuta

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
RTL Vijesti/ 26.4.2021. u 20:43
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Na službenim stranicama Ministarstva hrvatskih branitelja osvanula je obavijest vezana uz 26. obljetnicu vojno-redarstvene operacije koja će se održati 1. svibnja u Okučanima. Obavijest prenosimo u cijelosti:

"Na sastanku održanom 26. travnja 2021. u Ministarstvu hrvatskih branitelja razgovaralo se o detaljima obilježavanja 26. obljetnice vojno-redarstvene operacije Bljesak, koje će se održati 1. svibnja u Okučanima.

Image
obraćanje uživo

Plenković o slučaju bivše ministrice Žalac: 'Krajnje nebitno pitanje...'

Image
obraćanje uživo

Plenković o slučaju bivše ministrice Žalac: 'Krajnje nebitno pitanje...'Na sastanku su sudjelovali predstavnici Ureda predsjednika Republike, Ureda predsjednika Hrvatskog sabora, Ureda predsjednika Vlade, Ministarstva obrane, Ministarstva unutarnjih poslova, Ministarstva hrvatskih branitelja, načelnik općine Okučani te predstavnici Vojnog ordinarijata, Hrvatske radiotelevizije i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Sukladno aktualnim preporukama HZJZ-a, kako bi se osiguralo poštovanje svih nužnih epidemioloških mjera i ograničenja, ovogodišnje obilježavanje VRO Bljesak provest će se uz sukcesivni dolazak izaslanstava, kao što je to bio slučaj na drugim službenim komemoracijama u posljednje vrijeme.

Time se osigurava odavanje počasti hrvatskim braniteljima na što dostojanstveniji način uz istodobno pridržavanje svih preporuka HZJZ-a.

Protokol sukcesivnog polaganja vijenaca započet će u 9 sati s razmacima od 30 minuta, a nakon odavanja počasti predviđene su izjave za medije.

Svečano obilježavanje 26. obljetnice VRO Bljesak moći će se pratiti i u izravnom prijenosu na Hrvatskoj radioteleviziji, a sveta misa zadušnica služit će se u crkvi Sveta Mati Slobode u Zagrebu u 17.30 sati, nakon čega je polaganje vijenac kod Kapelice Pieta Croatica" napisali su.

RTL Vijesti/ 26.4.2021. u 20:43
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
DAMIR ZORIĆ

Hrvatska će srušiti rekord u izdavanju dozvola za strane radnike: 'Gospodarstvo se mora snalaziti i uvoziti ih'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba