komentar zorana šprajca / Obnavlja se dvorana Ban Jelačić, a obnovit će se i Krešimir Macan

Macan je na Twitteru ironično potvrdio kako je doček nogometaša u Zagrebu bio neuspjeli pokušaj državnog udara, ali ironija je gadna stvar

19.7.2018.
22:36
VOYO logo

Rekonstrukcija Vlade o kojoj se dosta nagađalo proteklih mjeseci ipak se počela događati. Tako su moleri i restauratori ušli u dvoranu Ban Jelačić gdje se održavaju sjednice Vlade, potpuno će je obnoviti. Obnovit će se i Vladin vozni park, 1.000 novih automobila dobit će Vlada, ministarstva, državni uredi i agencije. Obnova ergele stajat će 220 milijuna kuna, traže se vozila svih vrsta i tipova, od pick upova do luksuznih limuzina za prevoz stranih delegacija. Obnovit će se i Krešimir Macan. Premijer Andrej Plenković svog spin doktora je razriješio dužnosti, navodno na njegov zahtjev. 

Macan je u nekoj prepisci na Twitteru ironično potvrdio kako je doček nogometaša u Zagrebu bio neuspjeli pokušaj državnog udara, ali ironija je gadna stvar i nije za svakoga i svako mjesto pa su mnogi to ozbiljno shvatili što je dovelo do žestokih reakcija na društvenim mrežama i odlaska Macana pa ćemo ga nadam se uskoro opet vidjeti u našem studiju da nam prepriča to jedinstveno iskustvo u Vladi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo