'korumpirani lažov i komunist' / Obračun Glasnovića i Beljaka: 'Ti si jedan lopov, baš si frajer. Aute je obijao, a ovdje govori o moralu'

'Ne bih komentirao Glasnovića, mislim da ono što on kaže više nitko ni ne doživljava'

20.3.2019.
20:20
VOYO logo

Saborski zastupnici Željko Glasnović i HSS-ov Krešo Beljak uspjeli su se posvađati u srijedu dok su zajedno u prostorijama Sabora odgovarali na pitanja učenika Srednje strukovne škole u Samoboru koji su posjetili Sabor, piše 24sata.

Naime, jedan učenik koji je poslao video snimku portalu 24sata, ispričao je kako je kolega iz razreda pitao Glasnovića kako može živjeti u prošlosti. Na to ga je Glasnović pitao jesu li mu tata ili djed bili ustaše, pa se počeo svađati s Beljakom. Na kraju je Glasnović samo otišao budući da je žurio na neki sastanak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasnović rekao Beljaku da je “korumpirani lažov” i komunist

Beljak je rekao kako je u bivšem sustavu bilo puno propusta, ali i puno pozitivnih stvari, nabrojavši škole koje su tada napravljene. “Od 1990. nije napravljena niti jedna škola ni bolnica, u dom zdravlja idete koji je napravio prošli sustav. Nemojte slušati ove provokatore, truju vas”, rekao je Beljak misleći na Glasnovića.

Glasnović je na to rekao Beljaku da je “korumpirani lažov” i komunist, na što je Beljak odgovorio kako nije. Potom je Glasnović nastavio u istom stilu: “Ti si jedan lopov, baš si frajer. Aute je obijao, a vama ovdje govori o moralu.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Beljak je za 24sata potvrdio da su danas imali predavanje pred učenicima. “Ne bih komentirao Glasnovića, mislim da ono što on kaže više nitko ni ne doživljava. Njegov rječnik također ne bih komentirao, iznio je svakakve uvrede, ali to samo govori o njemu, rekao nam je Beljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo