new york / Od nedjelje do četvrtka: Predsjednik Milanović na 76. zasjedanju Opće skupštine UN-a

Image
Foto: Edina Zuko/PIXSELL

Otvaranje 76. sjednice Opće skupštine Ujedinjenih naroda održat će se u utorak, 21. rujna, a istog dana na glavnoj raspravi govorit će i predsjednik Milanović

17.9.2021.
12:27
Edina Zuko/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović boravit će od nedjelje do četvrtka u New Yorku, gdje će sudjelovati na 76. zasjedanju Opće skupštine Ujedinjenih naroda, priopćeno je u petak iz Ureda predsjednika.

Otvaranje 76. sjednice Opće skupštine Ujedinjenih naroda održat će se u utorak, 21. rujna, a istog dana na glavnoj raspravi govorit će i predsjednik Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim na glavnoj raspravi, Milanović će govoriti na sastanku na vrhu UN-a o prehrambenim sustavima te u povodu održavanja događanja „Transformativna akcija za prirodu i ljude“.

U sklopu sudjelovanja na 76. zasjedanju Opće skupštine UN-a predviđen je i susret s glavnim tajnikom UN-a Antóniom Guterresom te bilateralni sastanak s turskim predsjednikom Recepom Tayyipom Erdoğanom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto tako, tijekom boravka u New Yorku Milanović će se susresti s predstavnicima hrvatske zajednice te će održati predavanje na Sveučilištu Columbia u okviru „World Leaders Foruma“ o temi „Krize u nastajanju i konkurentski narativi", navodi se u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo