RAVNATELJ SPLITSKOG CRVENOG KRIŽA / Odlučeno tko je povjerenik splitskog HDZ-a koji će gradsku organizaciju voditi do rujna

Image
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Povjerenik i povjerenstvo službeno preuzimaju ulogu gotovo raspuštenog Gradskog odbora nakon što im odluku potvrdi Županijski odbor

21.7.2022.
15:40
Ivo Čagalj/PIXSELL
VOYO logo

Ravnatelj splitskog Crvenog križa, Tomislav Gojo izabran je za povjerenika splitskog HDZ-a. Na čelu gradskog HDZ-a bit će do rujna. Tada bi se trebali održati izbori za novo vodstvo stranke, piše Slobodna Dalmacija.

Na 'neformalnom' sastanku koji se održao danas u 12 sati, osim imena povjerenika, dogovoreno je i povjerenstvo koje je sastavljeno od predsjednika temeljnih ogranaka splitskog HDZ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povjerenik i povjerenstvo službeno preuzimaju ulogu gotovo raspuštenog Gradskog odbora nakon što im odluku potvrdi Županijski odbor. Ta odluka bi, saznaje Slobodna, trebala biti donesena sutra.

Podsjetimo, na sastanku u sjedištu HDZ-a koji je održan početkom tjedna, predsjednici temeljnih ogranaka po kotarevima. Od njih ukupno 34, predani su potpisi 23 predsjednika temeljnih ogranaka HDZ-a koji su iskoristili svoje statutarno pravo da i oni mogu raspustiti Gradski odbor. Tako je i bilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo