Radnici odlučili / Odluka izvanredne skupštine: Kraš-ESOP protiv sporazuma o zajedničkom djelovanju s Pivcem

Protiv prijedloga su glasovali jer u slučaju zajedničkog djelovanja s Mesnom industrijom braća Pivac neće moći osigurati održivu financijsku konstrukciju za sudjelovanje u provođenju preuzimanja društva Kraš

30.9.2019.
11:13
VOYO logo

Skupština društva Kraš-ESOP u ponedjeljak je glasovala protiv prijedloga odluke o sklapanju sporazuma o zajedničkom djelovanju s Mesnom industrijom Braća Pivac, objavio je Kraš na Zagrebačkoj burzi. 

"Skupština KRAŠ-ESOP-a glasala je protiv Prijedloga odluke o sklapanju Sporazuma o zajedničkom djelovanju s Mesnom industrijom Braća Pivac d.o.o. Vrgorac", stoji u priopćenju objavljenom na stranicama Zagrebačke burze. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gore navedena odluka donesena je nakon rasprave na Skupštini, pri čemu je zaključeno kako je osnovni razlog za glasanje protiv predložene odluke nemogućnost društva KRAŠ-ESOP da, u slučaju zajedničkog djelovanja s Mesnom industrijom braća Pivac, osigura održivu financijsku konstrukciju za sudjelovanje u provođenju preuzimanja društva Kraš", objasnili su u objavi za medije. 

"Tijekom rasprave na Skupštini ponovljen je stav svih članova KRAŠ-ESOP-a o primarnom i jedinom cilju osnivanja i postojanja KRAŠ-ESOP-a, a to je očuvanje sudjelovanja radnika Kraša - u vlasničkoj strukturi Kraša, čime se štite radna mjesta, materijalna i ostala prava radnika, potiče i održava socijalni dijalog unutar kompanije, kao i motivacija radnika Kraša za postizanje boljeg radnog učinka te daljnjeg razvoja kompanije", zaključuju iz Kraš-ESOP-a. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo