Traže ispravak / Odvjetnik Olivere Majić: 'Ona nije niti je ikad bila vlasnik trgovačkog društva Autobus d.o.o. niti je bilo koji član obitelji povezan s društvom'

Image
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL

Prije točno mjesec dana objavili smo članak o mailu koji je Antonio Pereza poslao na adresu predsjednice uprave ZET-a Ljube Romčević Žgele

21.5.2021.
21:00
Zeljko Hladika/PIXSELL
VOYO logo

Prije točno mjesec dana objavili smo članak o mailu koji je Antonio Pereza, koji je u ZET-u radio 11 godina, sedam godina kao vozač autobusa, a onda je prije četiri godine premješten na posao u tehničkoj podršci vozačima u garaži u Podsusedu, poslao na adresu predsjednice uprave ZET-a, Ljube Romčević Žgele, i na razne druge adrese onih koji bi trebali biti zainteresirani za to što se zbiva u ZET-u.

Nakon objave tog teksta javila nam se zamjenica pokojnog gradonačelnika Milana Bandića, doc.dr.sc. Olivera Majić koju je u pismu spomenuo radnik Pereza, te je demantirala bilo kakvu povezanost s tvrtkom koja radi na čišćenju autobusa i njezinim vlasnicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada nam je pisao i odvjetnik gđe Majić, zahtijevajući ispravak zbog, kako navode, ''neosnovanih i neistinitih informacija''.

''Dr. sc. Olivera Majić nije niti je ikad bila vlasnik, osnivač, član upravnog ili nadzornog odbora niti zakonski zastupnik trgovačkog društva Autobus d.o.o. niti je bilo koji član uže ili šire obitelji Olivere Majić povezan na opisani način s trgovačkim društvom Autobus d.o.o. Stoga nije točna informacija objavljena u elektroničkoj publikaciji www.rtl.hr/vijesti-hr od 21. travnja 2021. u članku pod naslovom: 'Sramite se! Nemamo alata, dijelova za autobuse, a izvlače se milijuni…': Radnik pisao direktorici ZET-a pa odmah dobio otkaz' a koja se odnosi na dr.sc. Oliveru Majić'', navodi odvjetnik gđe Majić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo