DJEČAK UMRO OD SALMONELE / Oglasila se Braća Pivac: 'Još nismo službeno upoznati s rezultatima obdukcije, obitelji smo na dispoziciji'

Image
Foto: PHOTOS.COM

Nalazi obdukcije preminulog petogodišnjaka iz Bregane pokazali su da je umro od salmoneloze

18.11.2016.
8:25
PHOTOS.COM
VOYO logo

Petogodišnji dječak iz Bregane umro je od salmoneloze, pokazali su nalazi obdukcije koji su se čekali čak 38 dana. 

Image
Nakon više od mjesec dana čekanja /

Poznati nalazi obdukcije: dječak iz Bregane preminuo je od salmoneloze!

Image
Nakon više od mjesec dana čekanja /

Poznati nalazi obdukcije: dječak iz Bregane preminuo je od salmoneloze!

Iako bi danas trebao biti dostupan istražiteljima koji rade na ovom slučaju, Jutarnji list jučer je dobio potvrdu rezultata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Mesne industrije Braća Pivac u četvrtak navečer su poslali priopćenje kojim reagiraju na informaciju o rezultatima obdukcije. 

Priopćenje prenosimo u cjelosti: 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon medijskih napisa objavljenih večeras u vezi tragične smrti pok. Mirka Vidovića, obavještavamo vas da do ovog trenutka još uvijek nismo zaprimili nikakvu službenu obavijest nadležnih tijela niti smo upoznati sa službenim rezultatima odnosno nalazom obdukcije.

Kao i do sada, u stalnom smo kontaktu s nadležnim službama i punomoćnicom obitelji Vidović te smo i danas imali zadnji kontakt s njom. Punomoćnica obitelji izvijestila nas je da još nije zaprimila nikakvu službenu informaciju o nalazu obdukcije. Mesna industrija Braća Pivac izražava duboko žaljenje u vezi tragičnog događaja koji proživljava obitelj iz Bregane te smo i dalje uz istinski pijetet na dispoziciji punomoćnici obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok nalaz obdukcije ne bude poznat, naša postupanja ćemo voditi isključivo prema uputama nadležnih institucija te svi budući koraci bit će u dogovoru i prema uputama istih.

U kontaktu smo s proizvođačem jaja iz Poljske te kada nam budu dostupni svi dokumenti i poznat nalaz obdukcije, odmah ćemo izvijestiti odgovornog proizvođača o istima. Budući da se prodaja proizvoda ovog proizvođača odvija na jedinstvenom EU tržištu, dužnost nam je dostaviti proizvođaču kompletnu dokumentaciju i saznanja kojima ćemo raspolagati, a koju proizvođač očekuje radi daljnjih postupanja", stoji u priopćenju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo