neredi na autocesti / Opljačkali benzinsku i šarali ustaške simbole: Srbijanska policija privela 32 torcidaša

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/Goran Stanzl/PIXSELL

Torcida je prvo divljala na benzinskoj postaji, a zatim je isto nastavila i na autocesti. Privedena su ukupno 32 navijača

3.8.2018.
12:25
Hrvoje Jelavic/Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Srpska policija zaustavila je oko 400 hrvatskih navijača kod kojih je pronađeno veća količina drvenih i metalnih palica, nekoliko sjekira i baklji te mala količina narkotika, piše RTS

"U policijske stanice u Nišu i Grockoj privedena su 32 navijača koji će biti priedani nadležnim tužiteljima i sucima za prekršaje. Policija je kod nekih navijača pronašla i robu koju su ukrali na jednoj benzinskoj stanici kod Vrčina, točnije cigarete, piće i igračke sa akciznim markicama Republike Srbije", rekao je srpski ministar unutarnjih poslova Nebojša Stefanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog divljanja na benzinskoj postaji, dodao je Stefanović, bit će privedeno 28 navijača, i to zbog drskog, nepristojnog i bezobzirnog ponašanja u grupi. 

"Svako divljačko ponašanje, ponašanje koje uznemirava građane Srbije, nanosi im materijalnu štetu ili ugrožava njihovu sigurnost, bit će oštro sankcionirano" poručio je Stefanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijačka skupina Torcida u noći između srijede i četvrtka vraćala se iz Sofije, gdje je Hajduk sinoć u 2. pretkolu Europske lige igrao uzvratni susret protiv Slavije i plasirao se u 3. pretkolo. Navijači su uzrokovali nerede na benzinskoj stanici 'Mol' u Vrčinu, ukrali poveću količinu pića, porušali nekoliko kanti za smeće i išarali ustaške simbole na zidovima, a zatim se udaljili. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako navode očevici, divljanje navijača nastavilo se i na autocesti gdje su zaustavljali promet i fotografirali se sa ustaškim simbolima, piše RTS. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo