PERFORMANS SABORSKIH ZASTUPNICA / Orešković i Puljak Ured predsjednika 'izmijestile' u Kovačević 'Klub': 'Milanović je plandovao u ilegalnoj točionici alkohola'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

'Postoji jedna Hrvatska u kojoj građani moraju slijediti zakone ili će biti sankcionirani. Druga Hrvatska je ona u kojoj zakoni i pravila ne vrijedi. To je Hrvatska sitih i pijanih političkih elita'

29.9.2020.
12:39
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Saborske zastupnice Dalija Orešković i Marijana Puljak u utorak su odežale performans u Slovenskoj 9 gdje su "svečano" postavile ploču Ureda predsjednika Republike Hrvatske postavile na prostor famoznog "Kluba" Dragana Kovačevića.

Image
TRAKAVICA SE NASTAVLJA /

Nova rasprava između Plenkovića i Milanovića o Janafu: 'Pojeli smo ribu koju nitko nije htio kupiti...'

Image
TRAKAVICA SE NASTAVLJA /

Nova rasprava između Plenkovića i Milanovića o Janafu: 'Pojeli smo ribu koju nitko nije htio kupiti...'

"Danas smo ovdje ispred posebnog ureda predsjednika Republike da bi upozorili na to postoje dvije Hrvatske. Postoji jedna Hrvatska u kojoj građani moraju slijediti zakone ili će biti sankcionirani, građani koji su u vrijeme lockdowna bili zatvoreni. To je i Hrvatska poduzetnika koji u to vrijeme nisu smjeli raditi, a i koji su inače drakonski kažnjeni ako se samo nađe kuna viška u blagajni. To je jedna Hrvatska. Druga Hrvatska je ona u kojoj zakoni i pravila ne vrijedi. To je Hrvatska sitih i pijanih političkih elita. U takvoj Hrvatskoj živi i predsjednik Hrvatske koji je u vrijeme lockdowna mogao ovdje plandovati u jednoj ilegalnoj točionici alkohola", rekla je Puljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Orešković je rekla da tablu ipak nisu ostavile zalijepljenu na zgradu jer je "očito da će se ona pomicati". Zoran Milanović je, kazala je Orešković, nastavio tradiciju izmještanja Ureda.

"Samo ju je podigao na jednu novu razinu. Tijekom kampanje u kojoj je njegov slogan bio 'normalno', u situaciji kada smo imali lockdown pa smo svi pričali o 'novom normalnom', nitko nije niti slutio da će to podrazumijevati činjenicu da se državni vrh sastaje u nekakvim ilegalnim podrumima u kojima i zakonodavna i sudska i izvršna vlast dogovaraju što će pojesti i opljačkati. Pitanje je koliko takvih klubova danas ima", rekla je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo