Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
čeka račun s ljetovanja

Orešković o aferi u Hrvatskim šumama: 'Takve bonuse kao direktor u Tevi nikada nisam dobivao'

Tehnički premijer Tihomir Orešković komentirao je aferu u Hrvatskim šumama i rekao kako da bi nadležni za sporne ugovore trebali preuzeti odgovornost

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Vijesti.hr/ 26.7.2016. u 17:51
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nakon što je danas posjetio proizvodne pogone tvornice Badel 1862 d.d. i sastao se s predstavnicima Uprave, tehnički premijer Tihomir Orešković prokomentirao je bonuse koji su tajnim ugovorima zajamčeni menadžerima iz Hrvatskih šuma, prenosi N1.

"Ja bih volio dobiti takav bonus. Takve bonuse kao direktor u Tevi, koja je globalna korporacija, nisam dobivao. Svaki ministar bi trebao preuzeti odgovornost. Da netko nije znao da će dobit biti 20 puta viša od planirane - to je priča za malu djecu", kazao je Orešković.

"Ja sam za to da svaki menadžer koji stvori pozitivni rezultat dobije bonus, ali u svakoj industriji ima neka norma. Takva bi se praksa trebala ugasiti", dodao je.

Tehnički premijer još uvijek nije dobio na uvid ni račune sa svog ljetovanja u Villa Costabelli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Ja još čekam i nisam ih još dobio. Nisu sve moji troškovi od ovih 100 tisuća kuna. Kad dobijem detalje onda ću naš dio isplatiti. Vratiti ćemo Vladi dio koji se odnosi na mene'', rekao je Orešković a onda je najavio nastavak svog odmora.

"Ja jedva čekam bit ću tamo dva tjedna i kuhati. Volim kuhati. Baš će to biti odmor. Nadam se da će biti lijepo vrijeme. Mislim ići u grad, kupiti voće, povrće i sam kuhati. Malo ćemo roštiljati ribice, malo gulaš... Da  bar imamo i janje, ali to drugom prilikom", rekao je dobro raspoloženi Orešković o novom ljetovanju.

Upravo se čita

Image
bivši ministar

Kovač za RTL o ruskoj aneksiji: 'Kada Ukrajina službeno postane članica NATO-a počinje svjetski rat'

Vijesti.hr/ 26.7.2016. u 17:51
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
SEIZMOLOŠKA POTVRDILA

Petrinju tijekom večeri zaljuljao potres. 'Zatreslo kontejner, ružan zvuk i jak udarac'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba