NIŠTA SE NIJE PROMIJENILO / Orešković o Karamarkovoj spornoj poruci: 'Ne doživljavam to kao prijetnju'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

'Kao premijer, imam podršku i HDZ-a, i Mosta i Domoljubne koalicije. Mi smo jedan tim", poručio je premijer Tihomir Orešković

31.3.2016.
17:43
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

VUKOVAR - Predsjednik Vlade Tihomir Orešković izjavio je u četvrtak u Vukovaru da uživa potporu HDZ-a, Mosta i Domoljubne koalicije te kako izjavu predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka s Facebooka da će biti premijer sve dok ima potporu te stranke nije doživio kao prijetnju.

"Od prvoga dana moj se stav nije ništa promijenio. Ja sam tu za hrvatski narod i zato sam tu i danas. Bit ću sutra negdje drugdje da vidimo na koji način možemo pomoći. Mi smo jedan tim i kao tim imamo zajedničke ciljeve", izjavio je novinarima Tihomir Orešković odgovarajući na njihova pitanja nakon sastanka s vukovarsko-srijemskim poduzetnicima i predstavnicima županijske i lokalne vlasti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao premijer, imam podršku i HDZ-a, i Mosta i Domoljubne koalicije. Mi smo jedan tim", poručio je Orešković.

Novinare je zanimalo i zašto je Vada ostavila članove Uprave Ine iz mandata bivše Vlade. Orešković je na to pitanje odgovorio kako se najprije mora sastaviti novi Nadzorni odbor, a zatim će se u najkraćem roku promijeniti Uprava. "I to je to. Ništa se tu nije promijenilo osim što smo poslali poruku stabilnosti dok se ne pokrene proces formiranja novog Nadzornog odbora", objasnio je Orešković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Vlade Tihomir Orešković je u dvodnevnom posjetu Vukovarsko-srijemskoj županiji. U Ružičiknoj kući u Vukovaru sastao se s vukovarsko-srijemskim poduzetnicima i predstavnicima županijske i lokalne vlasti, a odvojeno se sastao i s vukovarsko-srijemskim županom Božom Galićem i vukovarskim gradonačelnikom Ivanom Penavom.

U sklopu posjeta Vukovaru, predsjednik Vlade najprije je otišao do Memorijalnog groblja žrtava Domovinskog rata i masovne grobnice na Ovčari, gdje je položio vijenac i zapalio svijeću. Posjetio je i vukovarsku bolnicu, a u središtu grada susreo se Vukovarcima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslijepodne i navečer na iločkom će području obići Iločke podrume i tvrtku "Triko" te OPG "Bićanić".

U petak će premijer Tihomir Orešković biti u Komletincima i Privlaci, na vinkovačkom području, gdje će posjetiti OPG "Rajić" i "Josipović", a u Cerni nedaleko od Županje posjetit će tvrtku "Nexus".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo